Last news in Fakti

16 Юни, 2022 10:19 5 408 4

18-годишната дъщеря на Чарли Шийн с профил в OnlyFans

  • чарли шийн-
  • дъщеря-
  • only fans-
  • голи снимки

Актьорът коментира присъединяването на дъщеря му към платформата

18-годишната дъщеря на Чарли Шийн с профил в OnlyFans  - 1
Снимка: БГНЕС

Чарли Шийн е бил в центъра на доста заглавия. Дългогодишният актьор е оставил зад гърба си история на употреба на наркотици, женкарство и много други подвизи, които са го поставяли в множество дискусии сред фенове и критици. През 2015 г. той също така обяви пред света, че се е заразил с вируса на ХИВ.

Сега изглежда, че 18-годишната му дъщеря също не възнамерява да му отстъпва по подвизи. Тя се е присъединила към OnlyFans. За тези, които не са запознати с платформата, тя по същество е място, където повечето хора публикуват свои голи или предимно голи снимки срещу преференциална цена. Сами Шийн публикува съобщението на страницата си в Instagram, съобщи БГНЕС.

Между Сами Шийн и майка ѝ Денис Ричардс отдавна има драма. Във видеоклип в TikTok, който тя публикува миналата година, Сами твърди, че е живяла в семейство, в което е упражнявано насилие, докато е живеела с Ричардс. Под този пост Сами написа: "Преди една година: в капан в семейство, в което се злоупотребяваше. Мразех себе си, изкарвах дни без да ям или спя, бях безумно депресирана, мразех училището и т.н.". Въпреки че нещата между Сами и Денис изглеждат трудни, Денис коментира поста и възкликна, че подкрепя и обича дъщеря си.

Чарли Шийн отговори на присъединяването на дъщеря му към платформата. Според актьора: "Тя вече е на 18 години и живее с майка си. Това не се е случило под моя покрив". Той добавя: "Не одобрявам това, но тъй като не съм в състояние да го предотвратя, я призовах да запази стила си, творчеството си и да не жертва почтеността си. Пак повтарям, тя е на 18 години и вече е пълнолетно лице, така че може да прави каквото си иска. Въпреки това вероятно за един родител е трудно да види как детето му прави нещо толкова скандално на млада възраст“.

Все пак изглежда, че Сами Шийн и Денис напоследък са в по-добри отношения.

View this post on Instagram

A post shared by sami sheen (@samisheen)

Денис също коментира присъединяването на Сами към платформата за актови снимки: "Сами е на 18 години и това решение не се основава на това в чий дом живее. Единственото, което мога да направя като родител, е да я напътствам и да се доверявам на преценката ѝ, но тя сама прави своите избори".

Въпреки че изглежда, че Сами и Денис не са в най-добри отношения, страницата на Сами в Instagram показва много по-различна страна на комбинацията майка и дъщеря. В началото на май Сами прекара Деня на майката с Дениз и двете изразиха в публикация любовта си една към друга. Въпреки че Сами е само на 18 години, изглежда, че Дениз и Чарли Шийн използват метода "доверявай се на децата си".


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    10 1 Отговор
    Горкият господин Чарли Шийн. Той явно е много добър човек. Помня че съм гледал в един филм как се грижеше за брат си и за малкия си племеник а той го обичаше и му викаше чичо Чарли. Явно и в живота се грижи така добре за дъщеря си но тя за съжаление е тръгнала по лош път. Но няма как да я спре - тя вече е на 18 и не живее с него. Но как хубаво е казал: да запази почтеноста си... Защо обаче интелигентните и почтени хора ставаме все по малко??? Това е много лошо.

    Коментиран от #2

  • 2 Механик

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Ко прай Веси бе, интелигент?

    Коментиран от #3

  • 3 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Механик":

    Ами добре е господине и двамата се стараем ежедневието ни да е изпълнено с любов и романтика.
  • 4 село

    8 3 Отговор
    Чудо голямо, че дъщеря му е на 18. Тая работа е изтървана преди петата година. Само Господ знае какво са шмъркали тогава родителите.