Отидете към основна версия

57 712 153

Лена Бориславова шашна с висока цепка

  • лена бориславова-
  • министерски съвет-
  • министри-
  • рокля-
  • гаф-
  • цепка

На заседание в МС Лена Бориславова се появи с къса оранжева рокля с висока цепка

Снимка: БГНЕС

Говорителят на кабинета Лена Бориславова показа пълно неуважение към институцията, която представлява. Макар да е млада и с хубава визия, Лена трябва да спазва нормите за облекло сред колегите си.

След като преди 10-ина дни Бориславова се появи в Народното събрание по дънкова пола, широка тениска и маратонки, преди ден тя стресна с неглижираното си облекло, което се състоеше от оранжева рокля с цепка почти до кръста. Недопустимо е един говорител на кабинета да се появи в такъв вид на официално заседание на министрите в Министерски съвет, пише Епицентър.

Бориславова се разходи многократно в залата, където се провеждат събранията на най-висшия ръководен орган в страната, преминавайки зад гърба на министрите, докато те заседаваха по важни държани въпроси.

Именно тук пролича и контрастът между нея и околните, облечени в костюми, със сака и панталони, с ризи и вратовръзки - както дамите, така и господата бяха спазили протоколните норми, изискващи се на "Дондуков" 1.

Несъмнено, Бориславова притежава отлична физика, но не е редно да я демонстрира в Министерския съвет, дори е напълно недопустимо.

На споменатото заседание на парламента на 16 юни медиите отбелязаха гафа във визията на вицепремиера Калина Константинова, която също бе отишла на работа с рокля с дълбока цепка. За съжаление, Бориславова не си е взела поука от осмиванията над колежката ѝ и се появи с още по-разкриващо облекло в крещящ цвят.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 148 гласа.

Свързани новини