Отидете към основна версия

22 093 25

Люси Иларионов загуби солидна сума пари

  • люси иларионов-
  • ани хоанг-
  • фалит-
  • заведение-
  • продажба-
  • загуба

Режисьорът трябваше да се сбогува със заведение, което купи точно преди идването на пандемията

Режисьорът и музикант Людмил Иларионов - Люси успя да се отърве от заведението за бързо хранене, което отвори през 2020 г., точно един ден преди да обявят извънредно положения у нас заради COVID-19.

Оттогава до днес мястото е единствено в тежест за 47-годишния творец и половинката му певицата Ани Хоанг.

Преди две седмици двойката е посетила заведението, намиращо се в родния град на виетнамката Елин Пелин, за да освободи терена. В рамките на ден-два Люси и Ани сами са изкарвали част от инвентара, който новият собственик така или иначе не пожелал, споделят запознати пред „Галерия“.

В населеното място се говори, че звездите са прибрали 50 бона от продажбата. Това, което влиза в офертата, е шеметният декор в стил „Дисни“. За реализацията на идеята двамата работеха в рамките на няколко месеца. Всички маси, столове и дивани са направени от части на автомобили, боядисани и декорирани така, че да напомнят за приключенската атмосфера на едни от най-популярните световни анимации.

„Заведението се намира до гимназията в града, направихме го за учениците, точно за това ще предлагаме сандвичи, пици, десерти и пр.“, бе коментирал Иларионов по-рано. За съжаление фалира заради ограниченията. За отварянето бяха изтеглили и немалък кредит. Понастоящем двамата не живеят в градчето, което се намира на около 30 км от столицата. Въпреки желанието да разработват свой ресторант са категорични, че повече никога не биха се гмурнали в дълбокото.

Без да споменават точна сума, минусът във финансово отношение излиза на около 120 000 лв.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 32 гласа.

Свързани новини