Отидете към основна версия

2 219 1

Ким Кардашиян роди дъщеря на Кание Уест

  • ким кардашиян-
  • кание уест-
  • роди-
  • дъщеря

Риалити-звездата Ким Кардашиян и прочутият рапър Кание Уест станаха родители на дъщеричка, съобщи „Дейли Мейл“.

Сексапилната фотомоделка е родила в събота около 1.30 калифорнийско време. Бебето идва на бял свят месец преди срока. По план наследникът на известната шоу-двойка трябваше да се появи на 11 юли – горе-долу когато и Кейт, херцогинята на Кеймбридж се очаква да стане майка.

Раждането е станало в уважавания от ВИП-персоните медицински център Cedars-Sinai в Западен Холивуд. Неговите услуги при същите обстоятелства са ползвали Бритни Спиърс, Виктория Бекъм, Джесика Симпсън и много други. 

Според информацията, и Кардашиян, и момиченцето са в добро здраве, но тъй като събитието се е състояло преди определеното време, новородената госпожица е в поставена в кувьоз.

Светските издания отбелязват, че детето на звездната двойка е изплакало точно в навечерието на Деня на бащата, който се отбелязва като празник в САЩ, Великобритания и други страни в третата неделя на месец юни.

Какво име са избрали родителите за отрочето засега не се казва.

Според приятели на двойката, момиченцето поразително приличало на красивата си майка.

Ким Кардашиян и Кание Уест оповестиха публично своите близки отношения през март 2012 година. По време на свой концерт през декември миналата година рапърът пък разкри пред феновете си, че с Ким очакват първа рожба.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини