Отидете към основна версия

3 469 24

Наш актьор: Ужасно е да си известен!

  • юри ангелов-
  • актьор-
  • провинция

След много запомнящи се роли в киното и театъра, Юри Ангелов се маха от светлината на прожекторите и се мести на село в Странджа планина

Обичаният български актьор Юри Ангелов от няколко години загърби суетата на големия град. След много запомнящи се роли в киното и театъра, той се маха от светлината на прожекторите и се мести на село в Странджа планина.

"Имам зеленчукови градини в няколко села. Как минава един мой ден? Ще ви разкажа за вчерашния такъв. Трябваше да полея доматите, да прекопая бурените. Аз съм си уредил всичко, винаги съм си го уреждал добре и съм бил щастлив на индивидуално ниво“, разкри той в предаването "На кафе“ по "Нова телевизия“.

"Славата даже много ми пречи. Ужасно е да си известен в нашата мила родина. Само лоши неща ни се случват от тази популярност, но не искам да навлизам в подробности. Това е тема на друг разговор. Славата не ме засяга вече.

Затова съм потънал в гората. Духовните престъпления са по-страшни от материалните. Защото заводите могат да се напълнят с китайци и виетнамци, икономиката може да се възстанови дори и в този упадък, в който е сега. Но нравствените престъпления, които направихме, са непоправими, и затова ще бъдем доста наказани. В библията има предупреждение – нравствеността, ценностната система когато падне, настъпват Содом и Гомор“, смята Ангелов.

"За съжаление съсловието, в което пребивавах, съзнателно съм го напуснал. То допринесе за сваляне на ценностната система в България и аз на финалния спринт не желая повее да бъда с тях“, категоричен бе актьорът.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 18 гласа.

Свързани новини