Отидете към основна версия

7 489 29

Джулиана Гани предизвика скандал в зоопарка (СНИМКИ)

  • джулиана гани-
  • скандал-
  • зоопарк-
  • зоологическа градина-
  • бургас-
  • животни-
  • син

Онлайн потребители се чудят как може да допуснат Гани и близките ѝ до животните, където по принцип никой посетител няма достъп

През последните месеци е почти невъзможно името на Джулиана Гани да се спомене без да е свързано със скандал, а този път той се заформи в бургаската зоологическа градина, пише Шоу Блиц.

Наскоро силиконката заведе малкия си син Давид на разходка сред разнообразието от животни. Компания им правеше и новото ѝ гадже Теодор. Това, което се случи вътре обаче, не се хареса никак на последователите ѝ в мрежата.

Както е известно в зоопарка животните се гледат от разстояние. Не така смята обаче тунингованата блондинка, която влезе заедно със сина си директно при някои от обитателите. От зоопарка публикуваха кадри от ВИП визитата, на която е видимо какви ги върши Джулиана Гани, което очаквано предизвика вълна от негативни реакции.

"Не знаех, че може да се влиза при животните", "Ако се тунинговаш, може да те пуснат" и "Щом за Гани може, значи и за другите трябва да може", са само част от гневните коментари на хора, разочаровани от видяното. "Горкото дете..очевидно не му харесва там, ама за снимките и поста трябва да изтърпи, нали?", пишат други под поста на Гани, на който се вижда, че Давид не се наслаждава особено на близката среща с животните.

От управата на зоологическата градина опитаха да тушират напрежението и обясниха, че всъщност няма привилегии и нарушаване на реда и дисциплината в животинския кът.

"Правилата и условията в зоопарк Бургас са еднакви за всички посетители. Това, което виждате, е новата контактна зона и е достъпна за всички при определени условия", внесоха яснота от зоопарка, без обаче да уточняват какви точно са условията.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 22 гласа.

Свързани новини