Отидете към основна версия

10 474 26

Принцът на Йордания се сгоди за ослепителна красавица (СНИМКИ)

  • йордания-
  • кралица рания-
  • годеж-
  • принц

Избраницата на йорданския принц е хубавица, дъщеря на един от най-богатите и влиятелни хора в страната

Няма как една добра майка да не иска най-доброто за своите деца, особено когато стане въпрос за хората, с които те планират да прекарат живота си и да създадат семейство. Ето защо за нея е жизнено важно да бъде напълно убедена, че те са достойни за нейните наследници, пише life.dir.bg.

По всичко изглежда, че така стоят нещата за кралицата на Йордания, която малко повече от седмица преди да посрещне своя 52-и рожден ден има още един повод за празнуване, тъй като първородният ѝ син е на път да мине под венчилото.

Кралският хашемитски съд официално обяви годежа на принц Хюсеин с избраницата му Раджуа Халед Ал Саиф, чиято красота е точно толкова възхитителна, колкото и тази на майка му, за чиято пленителна външност носят легенди. Хубавата вест бе придружена от снимка на двойката, която по всичко личи, че не е способна да удържи щастието, предизвикало широките им усмивки, което блести дори по-силно от внушителния диамант, стоящ на безимения пръст на бъдещата булка, с който е украсен нейният пръстен.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 12 гласа.

Свързани новини