Last news in Fakti

19 Август, 2022 12:57 10 454 26

Принцът на Йордания се сгоди за ослепителна красавица (СНИМКИ)

  • йордания-
  • кралица рания-
  • годеж-
  • принц

Избраницата на йорданския принц е хубавица, дъщеря на един от най-богатите и влиятелни хора в страната

Няма как една добра майка да не иска най-доброто за своите деца, особено когато стане въпрос за хората, с които те планират да прекарат живота си и да създадат семейство. Ето защо за нея е жизнено важно да бъде напълно убедена, че те са достойни за нейните наследници, пише life.dir.bg.

По всичко изглежда, че така стоят нещата за кралицата на Йордания, която малко повече от седмица преди да посрещне своя 52-и рожден ден има още един повод за празнуване, тъй като първородният ѝ син е на път да мине под венчилото.

Кралският хашемитски съд официално обяви годежа на принц Хюсеин с избраницата му Раджуа Халед Ал Саиф, чиято красота е точно толкова възхитителна, колкото и тази на майка му, за чиято пленителна външност носят легенди. Хубавата вест бе придружена от снимка на двойката, която по всичко личи, че не е способна да удържи щастието, предизвикало широките им усмивки, което блести дори по-силно от внушителния диамант, стоящ на безимения пръст на бъдещата булка, с който е украсен нейният пръстен.

Любимата на принца е родена през 1994 г. в Рияд. Тя е дъщеря на един от най-богатите хора в страната - предприемачът в строителния бранш Халид Саид. Завършила е архитектура в Съединените американски щати. Родът ѝ е близък с управляващата династия, предава вестник "Jerusalem Post".

Празненството се е състояло в семейния дом на избраницата на престолонаследника, разположен в столицата на Саудитска Арабия. На него са били много от членовете и на двете фамилии, отишли да споделят радостта на влюбените, присъствайки на церемонията в тяхна чест. От страна на аристократа там са били принцовете Ел Хасан бин Талал, Хашем бин Абдула II, Али бин Ал Хюсеин, Хашим бин Ал Хюсеин, Гази бин Мухамад, Рашид бин Ел Хасан и други, предава чуждестранната преса.

Съпругата на крал Абдула II отбеляза събитието с публикация в личния си Инстаграм профил, публикувайки поредица от снимки, направени в специалната вечер, на една от които е застанала между бъдещите младоженци.

"Не мислех, че е възможно да побера толкова много радост в сърцето си! Поздравления за моя най-голям син и неговата скъпоценна избраница", пише тя в началото на поста си, продължаващ по следния начин: "Като всяка майка се молех да имаш късмета да намериш онзи, когото истински ще обичаш, и ето Раджуа се появи в живота ти. Бъдете благословени, щастливи и здрави", завършва тя.

Кралския двор на страната обаче планира още една сватба, понеже това лято предложение за брак получи и по-малката сестра на принц Хюсеин - принцеса Иман. Годежът ѝ с Джамил Термиотис беше обявен миналия месец. Тогава престолонаследникът я поздрави с публикация в социалната мрежа, в която пишеше: "Най-сърдечни поздравления за моята скъпа сестра Иман и нейния годеник Джамил по случай техния годеж. Пожелавам ви цял живот да бъдете щастливи заедно."


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОЛЯМ СМЯХ

    10 7 Отговор
    да му мислят робите сега още едно гърло ще хранят
  • 2 защо

    5 9 Отговор
    Малко ли пишете за нашите ангали , че сега и за тяхната рода на края на света !
  • 3 Рисайкъл Бин Емпти

    5 6 Отговор
    Ще получи титлата "съпруга номер седем".
  • 4 фенче

    0 3 Отговор
    лафтър, лафтър, ама който се смее последен, се смее най добре
  • 5 Щом казвате

    5 5 Отговор
    Не мога да повярвам, вратовръзка та не върши достатъчно работа, но хавлията на главата, да..!

    Коментиран от #7

  • 6 Соваж бейби

    4 5 Отговор
    Жалко за жената завършила в Америка ,с кой акъл се върнала обратно в Ада ,може да е мазохистка ще я пердаши всеки ден ,я каква мазна усмивка има мъжа и не излъчва нищо благородно .Кой го знае още колко жени има този ,сигурно не си спомня имената на всички.
  • 7 Соваж бейби

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "Щом казвате":

    Прав си , само че такава им е традицията .Тези обръчи на главата забравих как се казват ,не са за всеки само за принцове и много богати хора нещо като корона .Според броя на обръчите има и възли ,виждала съм го от близо но не разбирам , човека който обясни имало нещо като молитва на техен език ,и е само за мъже .Жена ако го сложи на главата си носело проклятие .

    Коментиран от #10

  • 8 Идън

    7 2 Отговор
    Принцът е симпатяга,но на всички снимки сякаш се снима сам и погледът му е някъде встрани ...

    Коментиран от #9

  • 9 Соваж бейби

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "Идън":

    Абе от мъжка гледна прав си ,по името ми мисля че си мъж.Ако си жена пробвай се ще вземе и тебе ,имат много жени няма проблем да си поредната .Тези хора нямат сърце ,точно както си писал празен поглед на друго място,жените там са по ниски от тревата ,пробвай се с такъв ти изгори живота ще ме споменаваш.Това са лоши хора демони

    Коментиран от #22

  • 10 Само това ли си виждала

    1 3 Отговор

    До коментар #7 от "Соваж бейби":

    Отблизо, не ми говори в мъжки род, епилатори ва, да не носиш. обръчи, че си в,, проклятие,,...!?

    Коментиран от #12

  • 11 МИШ

    10 0 Отговор
    Абе,не са убави ,като английскио принц и Камила.На запад,кравите са им по-убави от жените поне два пъти.
  • 12 Соваж бейби

    6 2 Отговор

    До коментар #10 от "Само това ли си виждала":

    Как може да имаш претенция ,в кой род ти пиша след като не си писала под женско име ?Не съм екстрасенс да те знам какво си ,може и от трети модерен пол да си .Нещо не си спала добре вечерта или имаш проблем с алкохол , други медикаменти не си много в ред .

    Коментиран от #13

  • 13 Давам

    7 0 Отговор

    До коментар #12 от "Соваж бейби":

    Ви една точка пред вашата опонентка , защото тя си мисли , че възпитанието ще я убие ! Права сте наполовина обаче за сделката ! Никой не е питал нито жената , нито принца , какво искат ! Сделката е между бащите ! Единият получава пари , а другият - престиж ! За това , че животът на жените е ад , сте права на сто процента !

    Коментиран от #14, #15

  • 14 А ти от къде знаеш, че

    1 2 Отговор

    До коментар #13 от "Давам":

    Бурия та е жина, претенциите ги има,, той,, не аз, алкохола и анцузи те ги познава също много добре.. 10 години в първи клас....
  • 15 Соваж бейби

    3 3 Отговор

    До коментар #13 от "Давам":

    Не отричам че няма красиви мъже от тяхната раса ,има и то много красиви ,само че не са добър избор за жена от Европа свикнала с други порядки.Пресен случай дъщеря ми е на 18 г.,не навършени зимно бебе.Тази година завърши единия лицей има съоченичка и приятелка от тази религия .Момичето бяга от къщи,майката е изгонена върната в родината си не разбрах точно,живее с баща си ,мащеха и брат.Бащата пребивал момичето и нищо не купувал като подарък само на момчето.Задължават ги да носят шалове и други дрехи.Детето няколко пъти подава сигнал в полицията иска да я вземат в приемно смейство още на 14 години търси помощ,или фойе като децки дом, полицията не може да помогне не влизат в религиозен конфликт , ....Иска да има нормален живот има спомен и за тормоза на майка и.Полицията идва в къщи да разпитва дъщеря ми,бащата издирва момичето намерил и мъж съшата работа както казваш те не избират самаи момичето иска да учи не да се жени,засекли я по фейса мойта дъшеря ;телефон,камери по улиците че си пише и вижда това момиче.Спомням си бяха изчезнали някой дрехи ,подарила ги няма лошо ,просто търсят информация къде е ?По закон не можем да помогнем на момичето,доброволно не мога да я осиновя не ми пречи да живее в къщи ,не знам защо дъщеря ми е крила такива неща от нас ,не искаше и да говори с полицията за да не върнат момичето на баща и .Оказа се при роднини на майка и ,късата история..Та това мислих ,тази жена защо се връща от Америка ,но избора е неин ,не съм виждал

    Коментиран от #17, #18

  • 16 Чакай да питам още нещо тъпата бурия

    1 1 Отговор
    Дали я научи,, вратовръзка та,, на ,, йероглифите,, онез от махалата и българския, не можа да ги научи....!?
  • 17 Ти кой лицей,, завърши,,

    5 4 Отговор

    До коментар #15 от "Соваж бейби":

    Оченичке.... хахаха...!?
  • 18 Познавам

    7 1 Отговор

    До коментар #15 от "Соваж бейби":

    Добре арабите ! Знаете ли , как арабските ходят на плаж ? Със същото нинджуцо облекло , само че цветно , и по ефирно ! Но дори подобието на шлифер го има , сакън , някой да не види формите дори ! Влизането във водата става като на пионерски лагер ! Става брадатият пръч , излайва , айшетата скачат като командоси , надяват по един пояс - тракторна гума , върху шлиферите , и влизат в морето ! Комично е , защото са пълнички ! Когато брадатият излае втори път , също като командоси изхвръкват от водата , и се пружат на плажа ! Не говорят въобще и помежду си ! Вечер мустакатият върви пръв , а нинджите , вече в черно , след него ! Единственото , по което можете да познаете имотното им състояние , са чанти и обувки ! Като делови партньори също не са читави , защото и те , като евреите мислят , че е добре да мамят християни ! Но наглостта на тези е по голяма , защото мислят , че може да измамят Аллах ! Питал съм някои , защо пият водка , а те отговарят , че Аллах като гледа отгоре , не е сигурен , дали това не е вода ! Коняк и вино примерно , не биха пили !

    Коментиран от #19

  • 19 Соваж бейби

    4 0 Отговор

    До коментар #18 от "Познавам":

    Да пази Господ и да варди !Такива са баровете за цигари и дюнерите са само мъже от техните.Тъсят жени,раждат деца и се издържат от социалните тук е така,жената и децата в къщи онзи пропива парите по баровете.Жал ми е за жените и това момиче в слаучая,иска да учи да се издържа сама независима ,на 18 г,спират социалните и ги женят а сватбата при тях купуване на булката ...Единствено трябва да избяга далеко и с навършени 18 години,само че за целта трябват пари.Не можем и ние да помогнем колкото и да искам,някой ден може да ми запали къщата бащата на това момиче...далеко от такива хора ,далеко от неприятности ,за тях няма оправия.Моята хипотеза е че ако има прераждане Бог праща възмездие на лош човек ,или лека жена .Душата му в следващия живот да е жена като тези ,така си изкупва греховете не знам ,но за мен е наказание Божи

    Коментиран от #20, #21

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Идън

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Соваж бейби":

    Много грубо си се изразила... И какви проби... какви пет лева... Докато ти пробваш- и теб те пробват. При мен нещата са по друг начин.

    Коментиран от #23, #24

  • 23 Соваж бейби

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Идън":

    Нищо не разбирам ,не мога да проследя мислите ти ,както и да е ...Написах че ако си жена ,не те знам лесно можеш да си намериш принц като този ,харема е пълен .Красотата е прходно нещо ,любов няма да получиш ,нито ще си уважавана жена .Просто поредната птица в клетка ,като колекционер на папагали виждали ли сте ?Е това казах ,мисля че този път по ясна ,да допълня колекционера на папагалите е по мил , отглежда ги с любов ..........Извинявай ако съм те обидила ,било е неволно ,просто си пишем мнението .
  • 24 Анние

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Идън":

    Но явно с един и същи край.

    Коментиран от #25

  • 25 Идън

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "Анние":

    Край има ако си сбъркал някои чувства като харесване,влюбване,страст... Онова безкрайното се среща рядко и е взаимно. Няма какво да го пробваш.То Е.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.