Отидете към основна версия

3 995 11

Дениз от "Ергенът" затвори ресторанта си, клиентите се оплакват от храната и хигиената

  • дениз хайрула-
  • ресторант-
  • затвори-
  • бизнес-
  • храна-
  • хигиена

Хайрула отвори бутиково заведение през пролетта, но бизнесът не потръгна така, както ѝ се искаше

Подгласничката в първия сезон на „Ергенът“- Дениз Хайрула, затвори ресторанта си, въпреки че го откри едва преди няколко месеца.

Дениз хлопна кепенците на тузарския ресторант, който се намира в полите на Витоша. Най-вероятно красавицата решила да спре бизнес начинанието си и да не се набутва повече с пари. Според други заведението е затворено само за летния сезон, ала никой не отговаря на телефона, даден в сайта на ресторанта.

Ергенката помпозно откри бутиковото заведение през пролетта точно когато вървеше шоуто, което я направи още по-популярна. Въпреки шумното откриване и големи заявки, ресторантът на Дениз не потръгна така, както ѝ се искаше. Естествената красавица не се радва на много клиенти, а ако има такива, те си тръгват разочаровани.

"Храната не беше вкусна. Салатата беше нарязана с мръсен нож, сервирана в мръсна чиния и имаше неприятна миризма. След като я показахме на персонала, върнаха същото съдържание, но в различна чиния. Сервизът се състоеше от различни части, включително ножица и вилицата, които ни предоставиха. Очакванията по никакъв начин не оправдават реалната ситуация“, пише един от недоволните клиенти на заведението на Дениз, цитиран от „България Днес“.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.

Свързани новини