Необходими продукти:
тиквички - 3 средно големи яйца - 2 брашно - 2 с.л., може и галета сирене - 150 г. копър - 1/2 връзка пресен сол - на вкус черен пипер - по желание кашкавал - 1 шепа настърган, за поръсване олио - за намазванеНачин на приготвяне:
Обелете тиквичките и ги настържете на едро ренде. Разбийте яйцата с брашното, добавете натрошеното сирене, тиквичките, както и ситно нарязания копър, солта и черен пипер.
Цялата смес сипете в тавичка, подмазнена и поръсена с малко брашно.
Изпечете киша на 180-200 градуса до порозовяване. След това поръсете с кашкавал и върнете във фурната за още 5-6 минути.
Поднесете гозбата топла или студена, пише trafficnews.bg.