Отидете към основна версия

6 747 34

Снахата на Доган призна, че с Демир работят за трето дете

  • ахмед доган-
  • снаха-
  • син-
  • внук-
  • наследник-
  • дпс

Щастливото събитие може би ще сполети семейството до месеци

Снахата на Ахмед Доган - Памела, призна лично, че със съпруга ѝ Демир работят усилено за трето дете, писа „Ретро“.

Брюнетката сподели, че с наследника на почетния председател на ДПС искат поне още едно отроче и по всяка вероятност щастливото събитие ще ги сполети до месеци.

Те вече са родители на две дечица. Първородният внук на Сокола - Адмир, който е кръстен на своя дядо, се роди на 13 декември 2018 г. През март 2021 г. на бял свят се появи и сестричката му Ноел. Младите родители Памела и Демир обаче били уверени, че могат да се справят с грижите и около трето дете, затова не смятали да си губят времето. Наскоро двамата бяха на романтична ваканция в луксозен хотел в Бодрум, след като изкараха цялото лято на родното Черноморие, където откриха семеен плажен бар на Слънчев бряг.

Внуците на Ахмед Доган често гостуват в летните му сараи в Росенец, а снаха му е добре приета от него, особено след като със сина му сключиха брак преди 2 години. Този октомври Демир и Памела ще празнуват втора годишнина от сватбата си, която беше в тесен семеен кръг. Наследникът на политика се занимава със собствен бизнес и е далеч от политиката, а половинката му е бивша гимнастичка, а понастоящем се е отдала единствено на грижите за децата си. Красавицата произхожда от богато семейство, а неин баща е футболният мениджър Николай Жейнов.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 17 гласа.

Свързани новини