Отидете към основна версия

7 778 5

Недостатъците на екзотичния остров Бали

  • остров бали-
  • екзотична дестинация-
  • недостатъци-
  • надценен-
  • туристи-
  • мнение

По думите на туристи дестинацията е надценена

Снимка: Shutterstock

Туристи посетиха индонезийския курорт Бали и разкриха кои са най-лошите аспекти от почивката на острова. Те изразиха мнението си в коментарите в публикацията в платформата Reddit, предаде pochivka.blitz.bg.

По думите им Бали се смята за надценено място. Сред основните недостатъци пътниците описват ​​задръстванията в курорта.

„Островът не е проектиран за такова изобилие от трафик по пътищата и тълпи от туристи. Много ваканционни дестинации сега са претъпкани с хора и търговски обекти. Първото нещо, което идва на ум е Танах Лот, където всички пристигат по залез слънце. Вечер стотици туристи се събират на плажа“, обясни един потребител.

Той беше подкрепен от друг коментатор. „Наистина, когато бях в Бали, бях много изненадан от броя на хората. Беше пълно с модели, които се снимат на всяка крачка за социалните мрежи и блокират гледката към природните забележителности“, каза човекът.

Туристите се оплакаха и от изобилието от боклук. "Това е ужасно. Можете да гребете в океана и да се сблъскате с найлонови торби при всяка вълна“, отбеляза потребителят под публикацията.

Имаше обаче и такива, които защитиха острова. И така, някои коментатори обясниха, че ако внимателно планирате пътуването си и посетите не най-туристическите места, тогава от престоя ви в Бали ще останат само приятни впечатления.

„Преди няколко години отидох на самостоятелно пътуване до Бали, наех мотопед и се хранех само в малки местни ресторанти. Беше прекрасно изживяване и пътуването се оказа бюджетно“, каза абонат

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 17 гласа.

Свързани новини