Отидете към основна версия

7 018 6

Соня от село Брежани с нова победа в "Гласът на България"

  • соня-
  • галена-
  • брежани-
  • гласът на българия

Ангелогласната певица избра отбора на Галена

Ангелогласната Соня Михайлова от село Брежани, която „взриви“ сцената на „Гласът на България“ с изпълнението си на песента „Излел е Дельо хайдутин“, отново продължава напред в предаването. В неделя, в разгара на едни от най-емоционалните етапи в „Гласът на България“ – вокалните двубои, на голямата сцена един срещу друг се изправиха Соня Михайлова и Донко Марков /на снимката/, които просълзиха не само треньорите, но и всички в залата с блестящото си изпълнение на емблематична народна песен „Лале ли си, зюмбюл ли си”, пише struma.bg.

„Усещам, че трябва да продължа с теб!”, каза Галена на Соня и избра тя да продължи в нейния отбор! Със своя космически глас нашата Соня ще се състезава и на кросбитки!

Припомняме, че на кастингите 24-годишната Соня избра да бъде в отбора на Галена. Попфолк певицата, която в миналия сезон стана шампион с Петя Панева, каза безапелационно „Да“ на Соня, давайки ѝ шанс да се изправи в директна битка и да се бори за оставане до финалите и спечелване на предаването.

Магията на песента, която прозвуча в нейното изпълнение, накара и четиримата членове на журито да се обърнат. Соня имаше възможността да избира от Любо Киров, Иван Лечев, Дара и Галена. В крайна сметка ангелогласната певица избра отбора на Галена.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.

Свързани новини