Отидете към основна версия

3 959 21

Джулиана Гани загатна името на втория си син (ВИДЕО)

  • джулиана гани-
  • бременна-
  • син-
  • име-
  • парти

Блондинката разкри, че зад името стои баткото на бебето – Давид

Второ бебешко парти спретна бременната Джулиана Гани. След като обяви в тв ефир, че очаква момченце, днес плеймейтката загатна какво име ще носи то.

Звездата събра близки и приятели в известно заведение, украсено специално за повода, за да съобщи, че момченцето ще бъде наричано с първа буква К.

„Калоян? Крис? Константин? Как ще се казва бебето?“, това пише Гани към видео в Instagram, в което показва част от нейния специален празник.

„Нашата приказка продължава. Показваме ви специални моменти от нашия Baby Shower, на който издадохме, че нашето момче ще носи име с буквата К. Любопитно ми е какви са вашите предположения,“ написа Джулка в социалната мрежа.

Блондинката разкри, че зад името стои баткото на бебето – Давид.

За партито Гани е избрала тоалет в бежов цвят – минирокля, върху която има сако с ръкави тип пелерина. Те са комбинирани с ботуши на висок ток в същия тон.

Гани и нейният любим Теодор са празнували в Пловдив, става ясно още от тяхната публикация, пише tialoto.bg.

В началото на ноември носителката на титлата Мис Силикон за 2013 г. сподели, че нейният син няма търпение да види бебето. Тогава тя качи снимка, на която момченцето ѝ целува коремчето.

През септември Гани и нейният приятел потвърдиха официално за бременността. В интервю за бТВ двамата посочиха, че най-вероятно техният бъдещ син е бил заченат в Египет.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 12 гласа.

Свързани новини