Отидете към основна версия

8 883 17

Дани Петканов и Алекс Богданска заедно на Коледа (СНИМКИ)

  • дани петканов-
  • алекс богданска-
  • син-
  • коледа-
  • заедно

Бившите партньори се събраха заради сина им Габриел и посрещнаха празника в курортното селце Рибарица

През последните години се нагледахме на какви ли не отвратителни скандали между родни инфлуенсъри, когато става въпрос за раздели. Особено неприятно става, когато са намесени и деца. Така например беше с Джулиана Гани и Илиян Найденов - обвинения и заплахи се сипеха постоянно.

Именно на такъв фон впечатление ни правят отношенията между Даниел Петканов и Александра Богданска, просто защото те са... нормални.

Двамата се разделиха в началото на отиващата си година, но запазиха приятелски отношения, като водещо в отношенията им е отглеждането на сина им Габриел, пише Vbox7.

Тази Коледа трябваше да е първата на двамата, в която да не са заедно, но това не се случи. Всъщност бившите партньори се събраха именно в името на Габриел и посрещнаха празника в курортното селце Рибарица.

Това се разбира от сторитата и на двамата, които не качиха общи снимки, но не беше и нужно. И двамата се тагнаха от въпросното заведение в Рибарица, и двамата снимаха малкия Габриел.

Иначе Алекс Богданска бе в родния Благоевград за Бъдни вечер. От там тя качи снимки с брат си и Габриел. Междувременно Петканов се готвеше с тренировки и здравословна храна за коледната трапеза от къщата му край София.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 23 гласа.

Свързани новини