Отидете към основна версия

2 498 5

Марк Зукърбърг сподели трогателна СНИМКА с бременната си съпруга

  • марк зукърбърг-
  • присила чан-
  • бременна-
  • дъщеричка

Марк Зукърбърг и Присила Чан очакват третата си дъщеря

Снимка: Shutterstock

Марк Зукърбърг и Присила Чан очакват с нетърпение да посрещнат третото си момиченце през новата година, пише People.

В неделя главният изпълнителен директор на Meta сподели нова снимка с Чан в Instagram, на която бъдещата майка показва наедряло коремче в бяла рокля.

На сладката снимка Зукърбърг, който е в черен смокинг, е поставил ръката си върху корема на Чан, докато я гледа влюбено.

На друга снимка Зукърбърг показва как една от дъщерите му му помага да закопчае копче на ризата си.

Зукърбърг и Чан вече са родители на две малки дъщери: Август на 5, и Максима "Макс" на 7.

„Честита Нова година! Ето за всички приключения и любов, които предстоят през 2023 г.“, озаглави публикацията той.

Зукърбърг и неговата 37-годишна съпруга за първи път обявиха вълнуващата новина за бебето си през септември, припомня vesti.bg.

„Много любов. Щастлив съм да споделя, че Макс и Август ще си имат сестричка догодина!“ написа той заедно със сладка снимка на двойката в социалните медии.

Любовната история на Зукърбърг и Чан започва през 2003 г., когато започват да излизат, след като се срещат на опашка пред тоалетната на парти в братството на Зукърбърг в Харвардския университет, когато той е второкурсник, а тя първокурсничка.

Двойката заживя заедно през септември 2010 г., след това, през май 2012 г., те сключиха брак на церемония в задния си двор в Пало Алто - изненадвайки гостите си, които мислеха, че са там, за да отпразнуват дипломирането на Присила .

Двамата наскоро отпразнуваха 10-ата годишнина от сватбата си, отбелязвайки специалното събитие, като пресъздадоха една от снимките, които направиха заедно на техния специален ден през 2012 г.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.

Свързани новини