Отидете към основна версия

17 640 77

Тихомир ще се жени за Елизабет, Емили Tротинетката им става дъщеря

  • емили тротинетката-
  • тихомир рангелов-
  • брак-
  • осиновяване-
  • дете

Историята се заплита

Тихомир от "Фермата", който въртеше бурна любов с Емили, ще се жени за Елизабет, с която ги запознава самата... Емили. Припомняме, че Тихомир преди време беше станал жена - Мелиса, а сега отново е мъж...

Историята е доста странна, защото тримата продължават да живеят заедно. А Емили постоянно пише по снимките, които публикува в социалните мрежи, че двамата са нейните мъж и жена, а тя е тяхното дете.

В същото време въпросната Елизабет, която неизбежно допълва името си с Тейлър, бе атакувана от популярен влогър, че иска да се бракува с Тихомир, защото младежът разполага с пари, пише „България Днес“.

"Това не е вярно! Тези хора, които твърдят, че съм с Тихомир, заради пари, искат да ни разделят", категорична е Елизабет. На същото мнение е и бившият културист. В своите публикации той често се обяснява в любов на Елизабет.

Точка поставя Емили, която твърди: "Невъзможно е да ни разделят. Аз ще бъда с тях до гроб! Те са моят съпруг и съпруга!". После допълва: „Те са и моите баща и майка“. Елизабет пък нарича Емили „моя дъщеря“... Объркано, нали?

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 43 гласа.

Свързани новини