Отидете към основна версия

6 209 15

Галена отказва щедри бакшиши по време на участията си по клубовете

  • галена-
  • бакшиши

Все пак гради имидж на номер 1 в попфолка и трябва да държи положение.", коментират хора от чалга средите

Във фолк бранша все още е честа практика изпълнителите да получават щедри бакшиши от феновете.

Затова не е странно ако видите Софи Маринова, Анелия, Преслава или която и да е друга от най-популярните в чалгата да държи освен микрофона и по няколко банкноти в ръката си. Бакшишите варират от 50-100 лв., като не са и малко случаите, в които стигат до хилядарка-две в зависимост от възможностите на почитателите. Честа практика е раздаването на бакшиши да се превръща в състезание между някои бизнесмени, за да покажат величие и впечатление сред публиката.

Галена е една от певиците, които също не може да се оплаче от щедрите бонуси. В последно време обаче тя проявява гордост и отказва всеки лев, който някой реши да ѝ бутне, докато пее, пише HotNews.

"Все пак гради имидж на номер 1 в попфолка и трябва да държи положение. Затова вече отказва да прибира бакшиши, независимо какви са банкнотите, които ѝ подават. Галена е надраснала периодите, когато прибираше по кръчмите всеки лев, който ѝ подадат срещу поздрав или поръчано парче, което да изпълни. Положението на голяма звезда не ѝ позволява да се принизява и да приема бакшиши, както правят много други нейни колежки", разказват хора от средите.

Наскоро Галена имала участие в централен софийски клуб, където феновете забелязали, че тя отказала подадените ѝ няколко стотака. "Размаха с пръст като отказ и продължи да си прави шоуто. Този, който искаше да ѝ даде бакшиш, остана много изненадан от реакцията й", коментираха присъствали на изявата.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 15 гласа.

Свързани новини