Отидете към основна версия

4 011 14

5 тайни на съблазнителката, на които никой мъж не може да устои

  • съблазнителка-
  • изкусителка-
  • тайни-
  • флирт

Всяка жена може да бъде изкусителка, но не всяка го осъзнава

Снимкa: Shutterstock

Много хора смятат, че за да съблазните мъж, трябва да притежавате великолепни форми и въобще външни черти на модел. Това е един от най-големите митове, които битуват сред жените. Истината изобщо не е такава. Всяка жена може да бъде изкусителка, но не всяка го осъзнава.

Експертите са на мнение, че не пищен бюст и красивото лице правят от една жена перфектната съблазнителна. Оказва се, че за да се превърнете в изкусителка, е нужно само … желание. Съблазнителката живее във всяка една от нас, независимо от възраст, външен вид, характер. Психолозите ни разкриват 5 тайни, които ще събудят у вас фаталната жена.

Каквото и да казват мъжете за вътрешната красота, все пак „по дрехите посрещат“, тоест жената бива оценена в момента на запознанството първо по нейния външен вид. Това е установен факт, по който няма смисъл да се спори. Но под външен вид не се разбира вълшебна симетрия, а това, на което казваме поддръжка. Кофти прическа, навъсено лице и неугледни, раздърпани дрехи няма да впечатлят никой мъж, та ако ще и жената да има тяло на богиня и лице на ангел. И обратно, добре оформената коса, чистият и прегледен вид, облекло, което подчертава най-красивите достойнства на фигурата, веднага ще направят добро впечатление и у мъжът ще се възбуди интерес.

Мъжете са привлечени от жени, които изглеждат поддържани. Това говори и за себеуважение. А всички мъже искат да спечелят сърцето на дама, която е уверена в себе си. Така че, скъпи дами, не пренебрегвайте разкрасителните процедури – грижете се за вашето тяло, коса, нокти, правете си маски, спа, епилация, пилинг, маникюр и всичко останало. Ще очаровате не само противоположния пол, но и околните като цяло.

Защо уханието е важно?

Парфюмът оглавява списъка със задължителни неща в арсенала на съблазнителката и трябва да изберете аромата много внимателно. Миризмата на парфюма не трябва да е остра и досадна, напротив, нека бъде тръпчива и свежа. Мъжете обичат свежи миризми, фини и примамливи.

Например, експертите не препоръчват да купувате парфюм веднага щом ви хареса. По-добре е да го тествате върху кожата си и да се разходите с него цял ден, да позволите на аромата да се разкрие напълно. Наблюдавайте и реакциите на хората, които го усетят. И тогава ще усетите това ли е вашето ухание или не.

Всяка жена притежава нещо, с което може да подлуди силния пол

Както вече споменахме, мъжете са привлечени от уверени жени. Естествено, има и такива, които харесват плахи и сдържани дами, но те не са много. Повечето мъже предпочитат да се обвържат с жени, които не се страхуват да покажат своята сексуалност. Можете да постигнете добро самочувствие за сравнително кратко време. Нужно е само да откриете достойнствата в себе си и ги подчертаете. Всяка дама притежава нещо във външния си вид, с което може да подлуди мъжете. Това трябва да се използва. Ако харесвате бюста си, носете тоалети, с които да подчертаете неговото изящество. Или пък украсете грациозната си шия с колие, за да привлича още повече вниманието.

Играйте си с мъжа

Когато вашият имидж, външен вид, самочувствие са в идеален ред - можете да продължите към активни действия. Започнете да съблазнявате мъжа, като си играете с него. Вашата задача е да привлечете вниманието, да събудите инстинктите му на хищник, да предизвикате интерес, но … не повече. Ограничете се до завоалирани намеци, оставете мъжа да ви ухажва с пълна страст, да мечтае за сърцето и тялото ви.

Събудете съперника в него

Каквото и да правите, всичко трябва да изглежда естествено и ненатрапчиво. Задачата е да привлечете вниманието не само на обекта на вашия интерес, но и на всички присъстващи мъже. Този, когото искате да съблазните, определено ще забележи всяко дребно нещо, включително впечатлението, което правите на другите мъже. А това определено ще събуди в него духа на съперничеството и желанието да ви притежава. Но в тази игра не трябва да отивате твърде далеч - погрешното, вулгарно поведение може само да отблъсне мъжа от вас, а не да го привлече. Трябва да уцелите точната граница и да балансирате около нея.

Женствеността – основното оръжие

На етапа на съблазняване трябва да се съсредоточите върху женствеността си. В гардероба на всяка уважаваща себе си дама трябва да има поли, костюми и рокли, които пасват на фигурата ѝ.

Започнете да обичате себе си и да наблегнете на това, което крият безформените дънки и ризи. Но не изпадайте в крайности - визията не трябва да бъде предизвикателна. Защото една изключително къса пола и деколте до коляното ще съблазни мъжа, но само за една вечер. И не е това, от което се нуждаете. Обичайте себе си, ценете и уважавайте и тогава всеки мъж ще мечтае да ви има до себе си!

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 12 гласа.

Свързани новини