30 Януари, 2023 20:04 3 896 14

5 тайни на съблазнителката, на които никой мъж не може да устои

  • съблазнителка-
  • изкусителка-
  • тайни-
  • флирт

Всяка жена може да бъде изкусителка, но не всяка го осъзнава

5 тайни на съблазнителката, на които никой мъж не може да устои - 1
Снимкa: Shutterstock

Много хора смятат, че за да съблазните мъж, трябва да притежавате великолепни форми и въобще външни черти на модел. Това е един от най-големите митове, които битуват сред жените. Истината изобщо не е такава. Всяка жена може да бъде изкусителка, но не всяка го осъзнава.

Експертите са на мнение, че не пищен бюст и красивото лице правят от една жена перфектната съблазнителна. Оказва се, че за да се превърнете в изкусителка, е нужно само … желание. Съблазнителката живее във всяка една от нас, независимо от възраст, външен вид, характер. Психолозите ни разкриват 5 тайни, които ще събудят у вас фаталната жена.

Каквото и да казват мъжете за вътрешната красота, все пак „по дрехите посрещат“, тоест жената бива оценена в момента на запознанството първо по нейния външен вид. Това е установен факт, по който няма смисъл да се спори. Но под външен вид не се разбира вълшебна симетрия, а това, на което казваме поддръжка. Кофти прическа, навъсено лице и неугледни, раздърпани дрехи няма да впечатлят никой мъж, та ако ще и жената да има тяло на богиня и лице на ангел. И обратно, добре оформената коса, чистият и прегледен вид, облекло, което подчертава най-красивите достойнства на фигурата, веднага ще направят добро впечатление и у мъжът ще се възбуди интерес.

Мъжете са привлечени от жени, които изглеждат поддържани. Това говори и за себеуважение. А всички мъже искат да спечелят сърцето на дама, която е уверена в себе си. Така че, скъпи дами, не пренебрегвайте разкрасителните процедури – грижете се за вашето тяло, коса, нокти, правете си маски, спа, епилация, пилинг, маникюр и всичко останало. Ще очаровате не само противоположния пол, но и околните като цяло.

Защо уханието е важно?

Парфюмът оглавява списъка със задължителни неща в арсенала на съблазнителката и трябва да изберете аромата много внимателно. Миризмата на парфюма не трябва да е остра и досадна, напротив, нека бъде тръпчива и свежа. Мъжете обичат свежи миризми, фини и примамливи.

Например, експертите не препоръчват да купувате парфюм веднага щом ви хареса. По-добре е да го тествате върху кожата си и да се разходите с него цял ден, да позволите на аромата да се разкрие напълно. Наблюдавайте и реакциите на хората, които го усетят. И тогава ще усетите това ли е вашето ухание или не.

Всяка жена притежава нещо, с което може да подлуди силния пол

Както вече споменахме, мъжете са привлечени от уверени жени. Естествено, има и такива, които харесват плахи и сдържани дами, но те не са много. Повечето мъже предпочитат да се обвържат с жени, които не се страхуват да покажат своята сексуалност. Можете да постигнете добро самочувствие за сравнително кратко време. Нужно е само да откриете достойнствата в себе си и ги подчертаете. Всяка дама притежава нещо във външния си вид, с което може да подлуди мъжете. Това трябва да се използва. Ако харесвате бюста си, носете тоалети, с които да подчертаете неговото изящество. Или пък украсете грациозната си шия с колие, за да привлича още повече вниманието.

Играйте си с мъжа

Когато вашият имидж, външен вид, самочувствие са в идеален ред - можете да продължите към активни действия. Започнете да съблазнявате мъжа, като си играете с него. Вашата задача е да привлечете вниманието, да събудите инстинктите му на хищник, да предизвикате интерес, но … не повече. Ограничете се до завоалирани намеци, оставете мъжа да ви ухажва с пълна страст, да мечтае за сърцето и тялото ви.

Събудете съперника в него

Каквото и да правите, всичко трябва да изглежда естествено и ненатрапчиво. Задачата е да привлечете вниманието не само на обекта на вашия интерес, но и на всички присъстващи мъже. Този, когото искате да съблазните, определено ще забележи всяко дребно нещо, включително впечатлението, което правите на другите мъже. А това определено ще събуди в него духа на съперничеството и желанието да ви притежава. Но в тази игра не трябва да отивате твърде далеч - погрешното, вулгарно поведение може само да отблъсне мъжа от вас, а не да го привлече. Трябва да уцелите точната граница и да балансирате около нея.

Женствеността – основното оръжие

На етапа на съблазняване трябва да се съсредоточите върху женствеността си. В гардероба на всяка уважаваща себе си дама трябва да има поли, костюми и рокли, които пасват на фигурата ѝ.

Започнете да обичате себе си и да наблегнете на това, което крият безформените дънки и ризи. Но не изпадайте в крайности - визията не трябва да бъде предизвикателна. Защото една изключително къса пола и деколте до коляното ще съблазни мъжа, но само за една вечер. И не е това, от което се нуждаете. Обичайте себе си, ценете и уважавайте и тогава всеки мъж ще мечтае да ви има до себе си!

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    10 2 Отговор
    аз се замонашвам вече/ ако преспя с жената ме товари с1000 задачи на другият ден..нежно така

    Коментиран от #4, #10, #12

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 мераклия

    14 1 Отговор
    ама откъде ги четете тези глупости бе. всяка жена ставала за съблазнителка. има жени, които не са по стандартите красиви, но имат чар. Има такива пък, които са красиви пак по тези стандарти, но изобщо не привличат. то затова хората казват, че за всяка тенджера си има капак. Аз имах приятелка, която си беше дебеличка, но беше супер сладка. Само като я подуша и бях готов. А имах колежка която беше супер красива, но изобщо не ме привличаше.
  • 4 разбрахме

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Стар си вече и не издържаш на натоварване ...

    Коментиран от #9

  • 5 Роня

    7 1 Отговор
    Овладях ги оотдавна тези тайни🤣, но не ги ползвам. Някак си неестествено като програмка ми идват?! Всяка ситуация изисква правилен подход🙂...
  • 6 Лорд Минчу

    17 0 Отговор
    ".. Усмивката - тя води двама млади
    Към върхове и звездопади.
    Усмивката - със свойта нишка лека
    Човека тя привързва,
    Човека тя привързва към човека.
    И днес на твойте устни тя цъфти,
    Усмихнеш ли се - хубава си ти.
    Не бива без усмивка дом да има,
    Без нея по света ще бъде вечна зима."
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 дашна катеричка

    5 1 Отговор
    и даже черпи и Всяка жена може да бъде изкусителка, но не всяка го осъзнава
  • 12 ха ха

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Има лек. Гинко на нощното шкафче и имаш оправдание за поне 999 от задачите... Само да не вземеш да забравиш и да го пиеш пред жената! ;)
  • 13 ха ха

    6 0 Отговор
    Не само външната красота трябва да имате, но и вътрешната красота, която върви ръка за ръка с хармоничното Ви развитие ...
  • 14 глоги

    1 1 Отговор
    у мъжА ще се възбуди интерес.