Отидете към основна версия

5 321 26

10 неща издават, че гаджето ви е неудачник

  • гадже-
  • партньор-
  • половинка-
  • загубеняк-
  • неудачник-
  • връзка

Връзката с такъв човек не си струва усилията и ще си направите огромна услуга, ако прекратите нещата навреме

Снимка: Shutterstock

Едно от най-големите предизвикателства във връзките е именно да намерите правилния човек за вас. Щеше да е много хубаво, ако можете предварително да знаете що за човек е партньорът, с когото се срещате. Това би ви спестило много болка и разочарования, както и изгубено време в надежда, че този път ще се получи, пише az-jenata.bg.

Започвате да излизате с някого, а постепенно осъзнавате, че той е пълен неудачник и не си струва усилията. Никой не иска да бъде сам, затова се опитвате да отминавате някои неща, които не ви харесват, оправдавате го, но се появяват още и още сигнали, че трябва да прекратите тази връзка.

Кои са 10-те признака, че партньорът ви е недорасъл емоционално и връзката ви е обречена?

1. Той иска дете без никакво смислено основание.

Някои мъже искат деца от жените, в които са влюбени без особена причина. Любовта замъглява съзнанието и преценката им и ги кара да действат импулсивно. Едно от най-характерните импулсивни мъжки желания е създаването на дете. Но ако това не е подплатено със стабилни аргументи, може да се окаже, че накрая ще имате две деца накуп, за които да се грижите и едното определено няма да е новородено.

2. Той трябва да прави всичко с вас.

Един от най-характерните признаци на мъжът загубеняк е неспособността му да действа сам, да взима решения сам и да проявява добра преценка. Ако на него му се налага постоянно да се допитва до вас или иска да прави всичко заедно с вас, това подсказва за емоционална нестабилност.

3. Нуждае се от непрекъснато внимание.

Вашият партньор може да не си струва като мъж, ако постоянно се нуждае от внимание. Може да се окаже, че си имате работа с човек, който няма самочувствие или изпитва зависимост към вас, която се проявява в невъзможност да взима решения сам или да прави нещо сам.

4. Използва секса като оръжие.

Ако той използва секса като оръжие, за да иска неща от вас или да злоупотребява с неща, които не са по вкуса ви, това е лош признак, че може ви имате връзка със загубеняк. Когато човек е слаб във всяко друго отношение, той може да се опита да използва секса като разменна монета.

5. Флиртува с всички.

Как бихте могли да имате истински пълноценна връзка с някого, който флиртува с всички. Това ще ви тормози и ще бъде повод за постоянни конфликти.

6. Изисква твърде много от вас.

Изискващият тип мъж обикновено в дълбочината си е несигурен. Той самият е изтъкан от недостатъци и комплекси, които се проявяват в постоянни изисквания към половинката си, защото е по-лесно да изискваш от другите, отколкото от себе си.

7. Използва ви, за да накара приятелите си да ревнуват.

Ако партньорът ви ви използва, за да накара приятелите си да ревнуват, това е признак на слабост и несигурност, на неоправдано високо его, което има нужда от ласкателство. Изобщо, ако той ви използва за каквото и да е, и вие усещате това, направете си равносметка струва ли си да се подлагате на подобно отношение.

8. Обвинява родителите си за всичко.

Много е удобно другите да са виновни, а никога той. Когато човек не може да поеме отговорност за собствените си несгоди и провали, а обвинява родителите или хората около себе си, това е показател за незрялост и неспособност за преодоляване на трудности и препятствия.

9. Той е сноб.

Помислете си дали партньорът ви си струва, ако постоянно се вдъхновява от богати личности, преуспели в бизнеса или спечелили голямо състояние. Ако той се обгражда с приятели, които подбира според финансовия им статус, това е показател за материализъм, който в нездравословни граници не говори добре за личността му.

10. Мечтае да е богат и популярен.

Ако партньорът ви има тази мечта за цел и е негова фикс-идея, това говори за повърхностното му отношение не само към живота, но и към връзките. Вие надали ще сте приоритет в такива отношения.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 19 гласа.

Свързани новини