Last news in Fakti

11 Февруари, 2023 22:30 5 284 26

10 неща издават, че гаджето ви е неудачник

  • гадже-
  • партньор-
  • половинка-
  • загубеняк-
  • неудачник-
  • връзка

Връзката с такъв човек не си струва усилията и ще си направите огромна услуга, ако прекратите нещата навреме

10 неща издават, че гаджето ви е неудачник - 1
Снимка: Shutterstock

Едно от най-големите предизвикателства във връзките е именно да намерите правилния човек за вас. Щеше да е много хубаво, ако можете предварително да знаете що за човек е партньорът, с когото се срещате. Това би ви спестило много болка и разочарования, както и изгубено време в надежда, че този път ще се получи, пише az-jenata.bg.

Започвате да излизате с някого, а постепенно осъзнавате, че той е пълен неудачник и не си струва усилията. Никой не иска да бъде сам, затова се опитвате да отминавате някои неща, които не ви харесват, оправдавате го, но се появяват още и още сигнали, че трябва да прекратите тази връзка.

Кои са 10-те признака, че партньорът ви е недорасъл емоционално и връзката ви е обречена?

1. Той иска дете без никакво смислено основание.

Някои мъже искат деца от жените, в които са влюбени без особена причина. Любовта замъглява съзнанието и преценката им и ги кара да действат импулсивно. Едно от най-характерните импулсивни мъжки желания е създаването на дете. Но ако това не е подплатено със стабилни аргументи, може да се окаже, че накрая ще имате две деца накуп, за които да се грижите и едното определено няма да е новородено.

2. Той трябва да прави всичко с вас.

Един от най-характерните признаци на мъжът загубеняк е неспособността му да действа сам, да взима решения сам и да проявява добра преценка. Ако на него му се налага постоянно да се допитва до вас или иска да прави всичко заедно с вас, това подсказва за емоционална нестабилност.

3. Нуждае се от непрекъснато внимание.

Вашият партньор може да не си струва като мъж, ако постоянно се нуждае от внимание. Може да се окаже, че си имате работа с човек, който няма самочувствие или изпитва зависимост към вас, която се проявява в невъзможност да взима решения сам или да прави нещо сам.

4. Използва секса като оръжие.

Ако той използва секса като оръжие, за да иска неща от вас или да злоупотребява с неща, които не са по вкуса ви, това е лош признак, че може ви имате връзка със загубеняк. Когато човек е слаб във всяко друго отношение, той може да се опита да използва секса като разменна монета.

5. Флиртува с всички.

Как бихте могли да имате истински пълноценна връзка с някого, който флиртува с всички. Това ще ви тормози и ще бъде повод за постоянни конфликти.

6. Изисква твърде много от вас.

Изискващият тип мъж обикновено в дълбочината си е несигурен. Той самият е изтъкан от недостатъци и комплекси, които се проявяват в постоянни изисквания към половинката си, защото е по-лесно да изискваш от другите, отколкото от себе си.

7. Използва ви, за да накара приятелите си да ревнуват.

Ако партньорът ви ви използва, за да накара приятелите си да ревнуват, това е признак на слабост и несигурност, на неоправдано високо его, което има нужда от ласкателство. Изобщо, ако той ви използва за каквото и да е, и вие усещате това, направете си равносметка струва ли си да се подлагате на подобно отношение.

8. Обвинява родителите си за всичко.

Много е удобно другите да са виновни, а никога той. Когато човек не може да поеме отговорност за собствените си несгоди и провали, а обвинява родителите или хората около себе си, това е показател за незрялост и неспособност за преодоляване на трудности и препятствия.

9. Той е сноб.

Помислете си дали партньорът ви си струва, ако постоянно се вдъхновява от богати личности, преуспели в бизнеса или спечелили голямо състояние. Ако той се обгражда с приятели, които подбира според финансовия им статус, това е показател за материализъм, който в нездравословни граници не говори добре за личността му.

10. Мечтае да е богат и популярен.

Ако партньорът ви има тази мечта за цел и е негова фикс-идея, това говори за повърхностното му отношение не само към живота, но и към връзките. Вие надали ще сте приоритет в такива отношения.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пръц

    25 3 Отговор
    Седнала Мара,да се побара!
  • 3 Истински мъж

    35 8 Отговор
    Като прочетох тази статийка разбрах че аз съм ИСТИНСКИ неудачник според този писквил! Всяка точка се отнася за мен ДЕМЕК всяка точка е обвързана с истински мъж и цели да обиди унижи и смачка истинския мъж но най вече да промие мозъка на ганьовица за да мрази истинския мъж и да търси от-падък с цел удар срещу българския чист етнос
  • 4 един от стадото

    31 2 Отговор
    всеки има по нещичко от това. И какво лошо има например да се допиташ за някои неща до жената до теб/ продължавам да я питам, въпреки, че вече я няма...Авторът биография на супермен ли пише
  • 5 Трътлю

    31 3 Отговор
    Няма абсолютно нищо вярно в това. Пак са превеждали някое жълто матрялче. Ето така се дебилизира женския мозък

    Коментиран от #15

  • 6 Надпис от метрото в Люлин

    16 2 Отговор
    "Бейби лъжкиньо"!!!??? Пазете се момчета!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Адам Хилтън

    22 2 Отговор
    Тия 10 точки могат да се отнасят за 99% от мъжете..... и жените също, драги дами - не сте имунизирани от това да се държите сексистки. Значи според тия точки, не трябва да се правят семейства или деца - всеки който има недостатъци е "недостоен" явно.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Жорж

    12 2 Отговор
    Нема как всички да са гадни " Лидери" по американски.
    Има и хора с Нормални реакции и начин на живот.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Зевзек

    22 3 Отговор
    Ако за вас най-важното е дали: "гаджето ви е неудачник",
    то вие 100% сте ЗЛАТОТЪРСАЧКА.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Зевзек

    11 6 Отговор

    До коментар #5 от "Трътлю":

    "Ето така се дебилизира женския мозък"

    Айнщайн: Това е невъзможно, 90% от тях нямат мозък/логическо лислене/. И да не забравяме, че останалите 10% също са жени.
  • 16 Ами да

    16 3 Отговор
    Марийке, работата отива към слаб 2! Чети и мисли повече, за да не страдаш! Казва ти го човек със семейство от 38 години!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Леля Гошо

    12 1 Отговор
    Маро, ето най сигурния белег че е неудачник:

    11. Пър ди докато му правиш сФир ка.

    Коментиран от #22

  • 19 Много тъпа статия

    11 2 Отговор
    Е какво да е основанието за дете? По принцип децата се правят без много мислене. Искаш го за да продължи родът? Искаш го за да те гледа на старини? Искаш го за да направи нещата,които ти не си могъл? Всички тези неща като цяло за субективни. И какво не трябва да говоря с жена си? Да я питам какво да купя за вечеря? И не мога да се будалкам,че ако прави секс с мен ще я заведа на почивка в Гърция, защото това е оръжие?И не мога да флиртувам с колежките, които по цял ден се въртят около мен в офиса и флиртуват с мен? Един мъж знае границите на флирта!И както жена ми иска от мен, така и аз искам от нея ... така се развиваме, като личности! И приятелите ми ревнуват от моята жена, както нейните приятелки ревнуват мен и това е нормално понякога! И родителите са виновни за много неща и очаквам моите деца също да ме обвиняват, защото няма как да им дам всичко въпреки,че искам и те идват на този свят по инициатива на родителите, така че и това е нормално.. И естествено че снобарстовото е хубаво нещо. Капитализма е най - добрата система излмислена досега и ако само интелектуалец може реално да цени парите и да не ги загуби и да ги запази в родата си. Материализма е много важен и той е възнагражденито, което получавате за труда си, и парите са средство чрез което разменяте вашият труд срещу трудът на някой друг. Ако парите ги няма тогава самите хората стават средството на размяна и се връщаме към робството.
  • 20 Сега....не схванах!

    6 1 Отговор
    Неудачник е ако отговаря на всичките десет или на кое да е от тях. Защото ако е второто, то всички сме неудачници.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Чичо Радка

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "Леля Гошо":

    Неудачникът постоянно си бърка в гъ...
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Васил

    5 2 Отговор
    Все едно че чета статия написана от плеймейтка която мечтае за чичко паричко а в момента няма такъв на хоризонта.
  • 25 питанка

    3 1 Отговор
    Да кажен, че това важи за мъжа.. Я аФтУрке дай нещо за претенциозните кифли, нещо като тези отЕргенът1
    Хубаво е жените да имат някакви претенции, но какво дават насреща, освен да се хилят като в зоологическа градина, или да иска да изкупи целия МОЛ
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.