Отидете към основна версия

23 250 8

Джансу Дере от "Мрежа от лъжи" е изчезнала при земетресението в Турция

  • джансу дере-
  • изчезнала-
  • актриса-
  • турция-
  • земетресение

Актрисата, която е добре позната и на българската тв аудитория, се смята за изчезнала

Унищожителното земетресение в Турция и Сирия срина хиляди сгради в двете държави и остави след себе си десетки хиляди жертви. Сред тях са и множество звезди от спорта, шоубизнеса и други сфери на изява, които турците познават от екрана. Доста от тях обаче все още се смятат за изчезнали.

Една от тези звезди е популярната и у нас Джансу Дере („Езел”, „Мрежа от лъжи”). В Бразилия тя пожъна успех през последните месеци със сапунената сага "Maйка", а у нас - с "Мрежа от лъжи". Испански медии сочат, че е сред изчезналите след трусовете в южната ни съседка, пише Труд.

Мексиканският сайт mediotiempo.com обяви, че никъде в публичното пространство няма информация, че тя е пострадала при земетресението в Турция, но испанският вестник "Ел Периодико" съобщи, че е изчезнала. Има обаче роднини на някои актьори, които са сред ранените.

Някои от най-известните турски актьори вече са откликнали да помогнат и са дарили пари.

Къванч Тътлъту, Мустафа Чечили, Едъш, Селил Налчакан и Хакан – Дерия Балта са предложили финансова на помощ на засегнатите в Турция и Сирия.

Президентът на Съюза на професионалните филмови и телевизионни продуценти Тимур Савчи посочи, че актьорите вече се организират да помогнат и да дадат "подкрепа за закупуване на каравани, генератори и хранителна помощ".

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 17 гласа.

Свързани новини