Отидете към основна версия

4 170 21

На 15-годишна възраст Парис Хилтън била изнасилена от по-възрастен мъж

  • парис хилтън-
  • изнасилена-
  • сексуално насилие

Под влияние на упойващо вещество

Снимкa: Shutterstock

Парис Хилтън разкри, че първият ѝ сексуален контакт се е случил без нейното съгласие, когато е била изнасилена от по-възрастен мъж на 15-годишна възраст, пише woman.bg.

В интервю за Glamour UK, 42-годишната богата наследница сподели ужасяващия тормоз, на който е била подложена, след като е консумирала напитка с упойващо вещество.

По това време Парис живеела с баба си в Палм Спрингс и често посещавала търговския център Westfield Century City в Лос Анджелис с приятелките си. Хилтън споделя, че по-възрастните мъже често се мотаели из магазините и говорели с тях и един ден поканили Парис и нейните приятели в къщата на един такъв мъж. Парис каза, че са ѝ предложили да пие охладено вино с горски плодове и един от мъжете бил особено настоятелен да я накара да изпие напитката.

„Когато отпих може би една или две глътки, веднага започнах да се чувствам замаяна. Не знам какво е сложил в нея. Предполагам, че е било Rohypnol.” - разкрива тя.

Парис, която наскоро стана майка за първи път, каза, че се е събудила няколко часа по-късно, знаейки, че се е случило нещо лошо.

„Сетих се. Имам видения как той е върху мен, покривайки устата ми, казвайки: „Сънуваш, сънуваш“ и шепне това в ухото ми.

Парис добави, че преживяното я накарало да се засрами и скоро след това отишла в интернат в Юта за две години.

В предишно свое интервю Хилтън каза, че детството ѝ е било “ограбено“ от предполагаемото насилие в училището Прово Каньон, където е прекарала 11 месеца, когато е била на 17 години. Свидетелствайки пред законодателите на Юта през февруари 2021 г., хотелската наследница каза, че е била „вербално, психически и физически малтретирана ежедневно“ в Прово Каньон.

"Бях откъсната от външния свят и лишена от всичките си човешки права. Не ми беше позволено да бъда себе си, да имам собствено мнение или дори да говоря. Без диагноза бях принудена да приемам лекарства, които ме караха да се чувствам безчувствена и изтощена. Не дишах чист въздух и не виждах слънчева светлина в продължение на 11 месеца“, каза тя.

„Децата бяха задържани, удряни, хвърляни в стени, душени и сексуално малтретирани редовно в Прово… Не можех да докладвам това, защото цялата комуникация със семейството ми беше наблюдавана и цензурирана. Това беше най-лошото от най-лошото… Няма измъкване оттам. Седиш на стол и се взираш в стената цял ден, крещят ти или те удрят.” - допълни тя.

Хилтън разкритикува институцията в своя документален филм от 2020 г. „Това е Парис“ и настоя за нова, по-строга регулация за училищата за проблемни тийнейджъри.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 15 гласа.

Свързани новини