Отидете към основна версия

43 512 52

Една от напусналите участнички в "Ергенът 2" се оказа детегледачка на Гущерови

  • теодора-
  • ергенът-
  • детегледачка-
  • гущерови

Теодора е посочила, че е от Петрич, но живее в София, работи като детегледачка и учи право

19-годишната петричанка Теодора, която е втората участничка, напуснала риалити формата „Ергенът“, се оказа детегледачка на милионерското семейство Светлана и Христо Гущерови, пише struma.bg. Възмутени от поведението ѝ в шоуто, зрители в социалните мрежи изразяват недоумение как може това момиче да работи изобщо като детегледачка.

При представянето си във формата Теодора е посочила, че е от Петрич, но живее в София, работи като детегледачка и учи право. Още в първите два епизода на риалитито тя се наложи като главно действащо лице в кръстената от опонентките ѝ "Триглава ламя" с още две участнички, с които бяха в основата на всички скандали и интриги. Това бе и една от причините пианистът да избере в четвъртък последната роза да отиде при варненката Симона, с която по-рано детегледачката се сдърпа, докато камерите не гледаха. След кратка размяна на реплики танцьорката е била оскубана от Теодора, която пък отговори невъзмутимо: „Което не се оправя с бой, се оправя с много бой“.

За краткото време, което прекара на екран, детегледачката стана сред най-обсъжданите лица в предаването заедно с пловдивчанката Габи. Публиката не хареса грубото ѝ поведение. След като бе изгонена, мрежата изригна с критични коментари.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 84 гласа.

Свързани новини