Отидете към основна версия

2 284 5

Ед Шийрън разкри, че са открили тумор в жена му, докато е била бременна

  • ед шийрън-
  • певец-
  • тумор-
  • рак-
  • съпруга-
  • диагноза-
  • нов албум

Тежките предизвикателства са вдъхновили британеца да запише нов албум, в който изплаква всичко

Снимка: БГНЕС/ EPA

В публикация, появила се преди ден в Instagram профила му, Ед Шийрън разкри на своите над 42 милиона последователи в социалната мрежа, че преди година е изпаднал в дълбока депресия. Причината за тежкото му психическо състояние била тежка диагноза, поставена на съпругата му, както и неочакваната смърт на негов близък приятел, пише dir.bg.

В своя пост популярният британски изпълнител споделя, че лекарите открили тумор на половинката му Чери Сийборн, докато тя все още била бременна с второто им дете.

"Нямаше как да се подложи на лечение, преди да роди", споделя той.

По същото това време на носителя на редица награди "Грами" му се налага да посещава съдебната зала всеки ден, тъй като срещу него е повдигнато дело за авторски права, което в крайна сметка той печели. Днес той признава, че опустошителните събития, през които е преминал, са разклатили сериозно психичното му здраве, променяйки изцяло неговия живот, както и начина, по който е гледал на музиката. Изпълнителят на "Perfect" признава, че в резултат на всичко това се е отказал от множество песни, които е написал и подготвял за новия си албум.

"Усещането бе сякаш се давех, стоях с главата под повърхността, гледах нагоре, но без да мога да изплувам, за да си поема въздух", спомня си той. "Пишех, без да мисля за това какви точно ще бъдат песните, просто изливах чувствата си. Така, за малко повече от седмица, преработих изцяло онова, над което се трудех в продължение на десетилетие, влагайки в него своите най-тъмни мисли. За първи път не се опитвам да създам албум, който хората да харесат, просто издавам нещо, което откровено описва живота ми на зряла възраст"

Албумът трябва да излезе на 5 май, след сингъла "F64", който е реакция към смъртта на Джамал Едуард. Това парче няма да бъде включено в окончателния списък с песни, който беше разкрит днес.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.

Свързани новини