2 Март, 2023 11:32 2 182 5

Ед Шийрън разкри, че са открили тумор в жена му, докато е била бременна

  • ед шийрън-
  • певец-
  • тумор-
  • рак-
  • съпруга-
  • диагноза-
  • нов албум

Тежките предизвикателства са вдъхновили британеца да запише нов албум, в който изплаква всичко

Ед Шийрън разкри, че са открили тумор в жена му, докато е била бременна - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

В публикация, появила се преди ден в Instagram профила му, Ед Шийрън разкри на своите над 42 милиона последователи в социалната мрежа, че преди година е изпаднал в дълбока депресия. Причината за тежкото му психическо състояние била тежка диагноза, поставена на съпругата му, както и неочакваната смърт на негов близък приятел, пише dir.bg.

В своя пост популярният британски изпълнител споделя, че лекарите открили тумор на половинката му Чери Сийборн, докато тя все още била бременна с второто им дете.

"Нямаше как да се подложи на лечение, преди да роди", споделя той.

По същото това време на носителя на редица награди "Грами" му се налага да посещава съдебната зала всеки ден, тъй като срещу него е повдигнато дело за авторски права, което в крайна сметка той печели. Днес той признава, че опустошителните събития, през които е преминал, са разклатили сериозно психичното му здраве, променяйки изцяло неговия живот, както и начина, по който е гледал на музиката. Изпълнителят на "Perfect" признава, че в резултат на всичко това се е отказал от множество песни, които е написал и подготвял за новия си албум.

Ед, който стана баща за втори път през миналия май, не пожела да даде актуална информация за здравословното състояние на своята половинка.

Чрез направените от него откровения той представи новия си албум със заглавие "-" (знака за минус), който е написан на "фона на мъка и надежда". Албумът отдавна е бил планиран като завършек на неговата "математическа ера", започнала с "+" (плюс) през 2011 г. и продължила с "x" (умножение), "÷" (деление) и "=" (равно).

Целият проект обаче бива пренаписан за седмица, през която звездата излива своите емоции, "преминавайки през страх, депресия и безпокойство" миналия февруари.

Това се случва, след като Едуард, който помага на Ед за големия му пробив, внезапно умира от сърдечен удар след употребата на кокаин и алкохол, както гласи заключението на съдебния лекар. Малко след това Шийрън бе изправен пред триседмичен съдебен процес за авторски права заради твърдения, че е плагиатствал елементи от хитовата си песен "Shape Of You".

Въпреки че в крайна сметка спечели, певецът и неговият съсценарист, Джони Макдейд от "Snow Patrol", казаха, че случаят ги е поставил под "изключително напрежение". Преминавайки през тези преживявания, музикантът използва писането на песни, за да "осмисли" чувствата си.

"Усещането бе сякаш се давех, стоях с главата под повърхността, гледах нагоре, но без да мога да изплувам, за да си поема въздух", спомня си той. "Пишех, без да мисля за това какви точно ще бъдат песните, просто изливах чувствата си. Така, за малко повече от седмица, преработих изцяло онова, над което се трудех в продължение на десетилетие, влагайки в него своите най-тъмни мисли. За първи път не се опитвам да създам албум, който хората да харесат, просто издавам нещо, което откровено описва живота ми на зряла възраст"

Албумът трябва да излезе на 5 май, след сингъла "F64", който е реакция към смъртта на Джамал Едуард. Това парче няма да бъде включено в окончателния списък с песни, който беше разкрит днес.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    2 1 Отговор
    Какъв красавец, какво одухотворено излъчване?! Ц,ц,ц,ц,ц,цц.
  • 2 Студопор

    1 3 Отговор
    И после е родила и вече е нямало тумор, нали?
  • 3 За нормален български език

    2 0 Отговор
    НА жена му, не В жена му.
  • 4 Мимо

    3 1 Отговор
    Друсарници.... Плувал и неможел да си вземе въздух... Минал през много изпитания.... Абе я ела да разкарваш някакви продукти (без значение какви) с бус по магазините (нищо против хората , работещи това - даже напротив) за 1000-1500 лв. на месец и да те видим ще имаш ли време да се депресираш и да "изпадаш в дупки". Много па лабилни тия звезди, бе ... Кой те кара - като ти тежи приклюваш с това занимание ,почваш работа като "другите хора" и си готов!
  • 5 Иван

    3 0 Отговор
    Ми като се вре при илюминатите, така е. Сатаната дава, ама не прощава.