Отидете към основна версия

4 941 9

Георги Блажев предложи брак на актрисата Ива Папазова (ВИДЕО)

  • георги блажев-
  • ива папазова-
  • годеж-
  • предложение-
  • предложение за брак-
  • писател

Писателят споделя, че годежът не е минал по план, но е следвал сърцето си

Писателят и панелист в „На кафе“ Георги Блажев се сгоди. Той предложи брак на красивата и талантлива родна актриса Ива Папазова, която е възпитаничка на покойния Стефан Данаилов.

Прекрасното събитие се случи по време на разходка на двойката из Родопите, като снимките и видео от специалния момент не закъсняха в социалните мрежи. Блажев споделя, че се е сблъскал с няколко предизвикателства преди да стигне до заветното предложение, но въпреки това щастливият резултат е налице и двойката е сгодена.

"За малко да намери пръстена в раницата, преди да ѝ предложа. Не паднах на един, а на два крака. И явно не бях закрепил телефона добре, защото вместо сладко видео от годежа, имаме отлични кадри на родопското синьо небе през март. Не мина по план. Но по-хубаво не можеше да мине. Цял живот следвам това пусто сърце и често се съмнявах в GPS-а му. Днес разбрах, че си е наред. Просто ме прекарва през заобиколния път", пише той към видеото, на което се вижда, че малко след като поставя телефона, за да заснеме събитието, което се случва по принцип веднъж в живота, устройството пада точно след като двамата си разменят радостна целувка.

"Избрах Родопите и по-точно село Равногор за локация на предложението, защото Ива не обича помпозността в никаква форма. Падане на колене пред Айфеловата кула просто не е нейната представа за романтика. Нямах конкретен план кога и как да ѝ предложа, чаках моментът да ми проговори. Минахме покрай един вълшебен параклис с красив двор и пейки и реших да действам“, споделя Георги пред "Телеграф".

"Тя е вълшебно момиче и аз извадих луд късмет с нея“, категоричен е той, докато споделя, че плановете за сватбата ще изчакат известно време.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.

Свързани новини