Отидете към основна версия

2 291 10

Дженифър Лопес пусна своя марка алкохол, феновете я оплюха

  • дженифър лопес-
  • алкохол-
  • своя марка-
  • остра реакция-
  • фенове

Новината беше посрещната с остра реакция отстрана на феновете, които отбелязаха, че самата актриса не пие

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Дженифър Лопес попадна в гореща ситуация, след като обяви пускането на своята марка алкохол Delola.

Актрисата и певица сама обяви създаването на компанията си за напитки, вдъхновени от италианското крайбрежие, но новината беше посрещната с остра реакция отстрана на феновете, които отбелязаха, че самата актриса не пие.

„От десетилетия се ограничавам нонстоп и все повече осъзнавам важността на това да се наслаждавам на живота“, заяви изпълнителката на Let's Get Loud във видеоклип в Инстаграм, с който промотира напитката.

„Просто исках да създам нещо по-добро – нещо с по-добър вкус, по-добри съставки, нещо, което бих искала да пия с приятелите и семейството си, и това е Delola“.

Само няколко минути след като Лопес сподели клипа с 240-те си милиона последователи, разочаровани фенове се втурнаха в секцията за коментари, за да заклеймят решението на изпълнителката да пусне на пазара марка алкохол, пише Tialoto.

“О, уау. Това е разочароващо“, пише един човек. „Защо ще създадеш марка алкохол при положение, че си говорила открито за отрицателните ефекти на алкохола и че самата ти не пиеш? Това ми се струва толкова нестандартно за теб, искрено ми е интересно защо продаваш алкохол“.

Друг се съгласи, като написа: „Джей Ло, ти не пиеш. Това е нещо, което сякаш е известно и е било изтъквано многократно. Искам да кажа... Разбирам – парите са пари – но мамче, ти не пиеш алкохол.“

Сред множеството неодобрителни коментари един фен беше любопитен защо Лопес е решила да пусне марка алкохол, като се имат предвид предишните проблеми на съпруга ѝ Бен Афлек с алкохола, заради които той многократно е попадал в рехабилитационна клиника.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 8 гласа.

Свързани новини