Last news in Fakti

8 Април, 2023 16:40 2 272 10

Дженифър Лопес пусна своя марка алкохол, феновете я оплюха

  • дженифър лопес-
  • алкохол-
  • своя марка-
  • остра реакция-
  • фенове

Новината беше посрещната с остра реакция отстрана на феновете, които отбелязаха, че самата актриса не пие

Дженифър Лопес пусна своя марка алкохол, феновете я оплюха - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Дженифър Лопес попадна в гореща ситуация, след като обяви пускането на своята марка алкохол Delola.

Актрисата и певица сама обяви създаването на компанията си за напитки, вдъхновени от италианското крайбрежие, но новината беше посрещната с остра реакция отстрана на феновете, които отбелязаха, че самата актриса не пие.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„От десетилетия се ограничавам нонстоп и все повече осъзнавам важността на това да се наслаждавам на живота“, заяви изпълнителката на Let's Get Loud във видеоклип в Инстаграм, с който промотира напитката.

„Просто исках да създам нещо по-добро – нещо с по-добър вкус, по-добри съставки, нещо, което бих искала да пия с приятелите и семейството си, и това е Delola“.

Само няколко минути след като Лопес сподели клипа с 240-те си милиона последователи, разочаровани фенове се втурнаха в секцията за коментари, за да заклеймят решението на изпълнителката да пусне на пазара марка алкохол, пише Tialoto.

“О, уау. Това е разочароващо“, пише един човек. „Защо ще създадеш марка алкохол при положение, че си говорила открито за отрицателните ефекти на алкохола и че самата ти не пиеш? Това ми се струва толкова нестандартно за теб, искрено ми е интересно защо продаваш алкохол“.

Друг се съгласи, като написа: „Джей Ло, ти не пиеш. Това е нещо, което сякаш е известно и е било изтъквано многократно. Искам да кажа... Разбирам – парите са пари – но мамче, ти не пиеш алкохол.“

Сред множеството неодобрителни коментари един фен беше любопитен защо Лопес е решила да пусне марка алкохол, като се имат предвид предишните проблеми на съпруга ѝ Бен Афлек с алкохола, заради които той многократно е попадал в рехабилитационна клиника.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 слаба работа

    8 0 Отговор
    Чаша от коктейла съдържала алкохол колкото чаша вино.
  • 2 Еййй

    15 1 Отговор
    Тая оня ден се събра с пияницата Афлек, и вече почна рекламата на рикия

    Коментиран от #3

  • 3 ТИРбушон

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Еййй":

    😆😆😆Няма нищо случайно...
  • 4 ъъъъъъ

    11 1 Отговор
    влияние от Бен Афлек - научил я да порка ;)
  • 5 психо

    6 1 Отговор
    значи има фенове, които вярват на всичко! зомбита зяпнали телефон...
  • 6 Млекарница

    0 0 Отговор
    А ти дигитален екстрасенс , на теб мога ли да ти се измъза в устата
  • 7 Ами

    4 0 Отговор
    Ми те на успешни дилъри са тия, които не употребяват😉
  • 8 Соваж бейби

    1 0 Отговор
    Не разбирам къде е проблема ?И аз не се напивам с мярка по една чаша вечер моя традиция или шампанско без повод със стриди.Ако имам някой ден много милиони и се чудя какво да ги правя винаги съм мечтала да съм собственик на голяма земя с лози и производител естественно че ще сложа име нещо фамилно ,така е при всички производители !Което не означава че не съм против наливането с алкохол и алкохолизма това е не само болест а и проклятие за околни и близки да търпи такъв човек около себе си.

    Коментиран от #9

  • 9 Абе,

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Соваж бейби":

    ти като живееш в чужбина, но си българка, защо не си сложиш нормален "ник нейм"? Не си оригинална. Дразниш с излишна показност. Иначе не си глупава.
  • 10 Дженифър

    2 0 Отговор
    е самовлюбена, развратна и с голям диференциал. С Бен няма да изкарат дълго. Тя не се търпи и той пак ще си "прегърне" чашката.