Необходими продукти:
2 сварени яйца кашкавал - 50 г сирене - 30 г кисело мляко - 100 г сол - на вкус черен пипер чесън - 4 - 5 скилидки къри - 2 щипки магданоз - 5 стръка чери домати - за украсаНачин на приготвяне:
Сварените яйца се рендосват заедно с кашкавала и сиренето.
Добавят се пресованите скилидки чесън, както и подправките - сол, черен пипер, къри. Добавя се и киселото мляко и се разбърква.
Следващата стъпка е добавянето на магданоза. Нарежете го на ситно, като не забравяте да си оставите един стрък, с който да декорирате разядката.
Тази разядка се сервира в плитка чиния с няколко чери доматчета за разкош. Може да се намаже върху препечена филия хляб или да се похапне като салата. Получава се много апетитна и ароматна, пише actualno.com.