Отидете към основна версия

6 675 6

Рецепта на деня: Великденска разядка

  • разядка-
  • варено яйце-
  • кашкавал-
  • чесън-
  • какво да сготвя

Много апетитна и ароматна

Снимкa: Shutterstock

Необходими продукти:

2 сварени яйца кашкавал - 50 г сирене - 30 г кисело мляко - 100 г сол - на вкус черен пипер чесън - 4 - 5 скилидки къри - 2 щипки магданоз - 5 стръка чери домати - за украса

Начин на приготвяне:

Сварените яйца се рендосват заедно с кашкавала и сиренето.

Добавят се пресованите скилидки чесън, както и подправките - сол, черен пипер, къри. Добавя се и киселото мляко и се разбърква.

Следващата стъпка е добавянето на магданоза. Нарежете го на ситно, като не забравяте да си оставите един стрък, с който да декорирате разядката.

Тази разядка се сервира в плитка чиния с няколко чери доматчета за разкош. Може да се намаже върху препечена филия хляб или да се похапне като салата. Получава се много апетитна и ароматна, пише actualno.com.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 12 гласа.

Свързани новини