Необходими продукти:
- 2 сварени яйца
- кашкавал - 50 г
- сирене - 30 г
- кисело мляко - 100 г
- сол - на вкус
- черен пипер
- чесън - 4 - 5 скилидки
- къри - 2 щипки
- магданоз - 5 стръка
- чери домати - за украса
Начин на приготвяне:
Сварените яйца се рендосват заедно с кашкавала и сиренето.
Добавят се пресованите скилидки чесън, както и подправките - сол, черен пипер, къри. Добавя се и киселото мляко и се разбърква.
Следващата стъпка е добавянето на магданоза. Нарежете го на ситно, като не забравяте да си оставите един стрък, с който да декорирате разядката.
Тази разядка се сервира в плитка чиния с няколко чери доматчета за разкош. Може да се намаже върху препечена филия хляб или да се похапне като салата. Получава се много апетитна и ароматна, пише actualno.com.
Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 12 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 ами,
10:15 13.04.2023
2 Емил
10:16 13.04.2023
3 Този коментар е премахнат от модератор.
4 Механик
кашкавал - 50 г- без мляко
сирене - 30 г- без мляко
кисело мляко - 100 г- без мляко
сол - на вкус- мокра че да тежи
черен пипер- внос
чесън - 4 - 5 скилидки- от Турция
къри - 2 щипки- от Индия
магданоз - 5 стръка- вероятно наш
чери домати - за украса- пластмсови от Турция
Налитай народе!
11:18 13.04.2023
5 Предложение
12:09 13.04.2023
6 седИм-осИм
13:39 13.04.2023