Отидете към основна версия

3 299 10

Рийз Уидърспун се появи с разголена рокля на премиерата на новия сериал, в който играе (СНИМКИ)

  • рийз уидърспун-
  • рокля-
  • нов сериал

Според всички категорично визията на Рийз е много секси

Снимкa: БГНЕС

Не случайно Рийз Уидърспун е определяна като една от най-красивите и естествени холивудски актриси. Много нейни колежки могат да завидят за външния ѝ вид, особено тези, които харчат баснословни суми за козметолози и пластични хирурзи. 47-годишната Рийз сякаш е успяла да спре времето.

Разбира се, има някоя и друга бръчица по красивото ѝ лице, но като цяло тя изглежда млада и добре поддържана. Тук играе роля обаче не само грижата, която тя полага, а и добрата генетика.

Няколко неща ѝ помагат да изглежда свежа и млада едновременно: подходяща грижа, балансирана диета, тренировки във фитнеса и, разбира се, дискретни тоалети.

Обикновено актрисата не си позволява пикантни тоалети с палави цепки, но на премиерата на първите епизоди на новия сериал, в който участва, Рийз явно е решила да направи изключение. На светската проява блондинката се появи с наистина секси облекло. Тя бе заложила на черна рокля с отворени рамена и палава цепка.

Според всички категорично визията на Рийз е много секси, но актрисата видимо бе смутена от тоалета си и за това свидетелстваха ръцете и краката ѝ, с които сякаш се опитваше отчаяно да скрие всичко, което може цепката да покаже.

Много от феновете на звездата я поздравиха за смелия избор и я призоваха да не се смущава така пред камерите, когато залага на подобен тоалет, пише jenata.blitz.bg.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.

Свързани новини