Отидете към основна версия

7 490 7

Асен от "Hell's Kitchen" e бесен на майка си Клавдия (ВИДЕО)

  • асен маджаров-
  • хелс китчън-
  • кулинарно шоу-
  • майка-
  • излагации-
  • унижение

Клавдия устрои уж забавна вечер за сина си, но тя се оказа унизителна

Кулинарят Асен Маджаров от настоящия пети сезон на Хелс Китчън претърпя редица подигравки и унижения от враговете си във формата, но никой не се подигра така жестоко с него, както родната му майка. Клавдия направи нещо непростимо, пък било то и да е породено от безмерната ѝ обич и грижа за бъдещето му.

Знаем, че Асен е минал 40-така, но не е семеен и дори няма гадже. В крайна сметка животът си е негов. Родителката му обаче реши да се направи на оригинална и в епизода, в който той спечели връщане у дома в Берковица и дори взе със себе си Цветомира от Враца, тя го сюрпризира с няколко кандидат снахи.

Клавдия беше поканила на гости момите, които Асен до момента не познаваше и буквално му ги натресе. А те, горките, все едно бяха извадени от бурното минало на Митьо Пищова - с вафли, букли в косите, нескопосно гримирани и с поведение, което изписа веждите на аудиторията, но най-вече на Асен.

Цвети гледаше ошашавено, зрителите умряха от смях, а самият Асен се направи на ударен, но истината е, че се вбеси и с право. Родната му майка го направи да изглежда в очите на всички като някакъв мухльо, който една жена не може да си намери и затова тя трябва да му се притече на помощ чрез импровизирана домашна форма на "Ергенът".

"Ти адекватна ли си?! Защо го направи, защо ме излагаш пред цяла България?! Забранявам ти повече да се месиш в моите работи", беснеел Асен след края на снимките, разкриха хора от екипа, цитирани от Флагман.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 14 гласа.

Свързани новини