Отидете към основна версия

8 566 34

Слави Трифонов хлътнал по скандална артистка, тя го отрязала

  • слави трифонов-
  • художничка-
  • ода жон-
  • любов-
  • свалка-
  • флирт

Ода Жон живее в Париж и не желаела връзка от разстояние с шоумена, който сериозно нагази в политиката през последните години

Снимка: БГНЕС/ EPA

Шоуменът Слави Трифонов е хвърлил око на скандална хубавица. Дългия изпитвал мощни любовни пориви към художничката Михаела Дановска, по-известна като Ода Жон, пише „Галерия“.

Артистката споделила пред свои приятелки, че тв водещият всеки ден ѝ звънял и ѝ пращал SMS-и, като непрекъснато си търсел причина да се срещнат. Дългия не спирал да ѝ прави похвали, а при една от срещите им нескрито флиртувал с нея, похвалила се Дановска.

Тя също му симпатизирала, защото го считала за благ в отношението си към дамите и извънредно любезен джентълмен.

Художничката даже го сравнила с починалия си брачен партньор – огромния немски художник Йорг Имендорф, който е неин идол. Въпреки благосклонността между тях, Ода Жон тактично отрязала мераците на Дългия.

Художничката живее в Париж и не желаела връзка от разстояние. Отказала му и заради други съображения – била влюбена в друг човек.

Трифонов в реалност споделил пред сътрудниците си, че е впечатлен от Дановска, разкриха пред „Галерия“ източници от „Шоуто на Слави“. Той бил покорен от гения ѝ и най-много – от ексцентричния ѝ метод на мислене. „Че и хубава, на всичкото отгоре“, кахърял се Дългия пред сценаристите.

Шоуменът даже обмислял общ план да привлече Ода Жон, от който се надявал да получи не само и по-висок рейтинг, но и вниманието на художничката. Уви, това ще е поредната несподелена обич на Дългия.

Дали заради зла орис или проклятие от дама с разбито сърце, нещо тегне над Трифонов - всичките му дами го зарязват и то заради друг мъж. Първата му огромна обич Маги Ангелова го заряза поради разведен предприемач, от който има дете, а някогашната му половинка Мартина Огнянова го замени за треньора си по бокс Коко Колев.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 26 гласа.

Свързани новини