Отидете към основна версия

1 840 1

Семейството на Кари Фишър се скара за звездата ѝ на Алеята на славата

  • кари фишър-
  • били лурд-
  • били лорд-
  • дъщеря-
  • междузвездни войни-
  • звезда на алеята на славата

Роднини на покойната актриса не били поканени на почитането на звездата в Холивуд

Снимка: БГНЕС/ EPA

Семеен скандал помрачи посмъртното почитане на Кари Фишър със звезда на холивудската Алея на славата, съобщи Би Би Си. Холивуд най-накрая отдаде почит към актрисата, прочула се с ролята на принцеса Лея в култовата космическа сага на Деня на "Междузвездни войни" - 04.05.

Събитието обаче бе грубо засенчено от скандала, избухнал между дъщерята на Кари Фишър, Били Лурд, и братът и сестрите на покойната актриса. Роднините на Фишър отправиха критики към дъщеря ѝ, че не ги е поканила на церемонията по откриването на звездата на Алеята на славата. В отговор Били Лурд, която също е актриса, ги обвини, че се опитват да "извлекат ползи" от смъртта на майка ѝ.

Кари Фишър почина през 2016 г. на 60-годишна възраст, припомня БТА.

През 2018 г. актьорът от "Междузвездни войни" Марк Хамил, превъплътил се в образа на Люк Скайуокър, поде призиви неговата "екранна сестра принцеса Лея" да получи собствена звезда на прочутата алея в Холивуд.

Когато миналия месец беше потвърдено, че на Кари Фишър най-накрая ще бъде оказана тази чест, Хамил каза, че тя е "отдавна закъсняла и толкова заслужена".

"Разбрах, че са направили това от пресата. Никога не са се консултирали с мен, нито обмислиха как това ще се отрази на отношенията ни. Истината за много сложните отношения на майка ми с нейното семейство е известна само на мен и на тези, които действително бяха близки с нея".

"Макар да признавам, че имат пълното право да правят каквото решат, действията им бяха много болезнени за мен в най-трудния момент от живота ми. Избрах и продължавам да избирам да се справям със загубата ѝ по много по-различен начин", написа още Били Лурд.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.

Свързани новини