Отидете към основна версия

3 341 9

Mъж прати по пощата използвани презервативи на 65 жени

  • поща-
  • презервативи-
  • австралия

Полицията установи, че всички получатели на странната кореспонденция са учили в частното католическо училище за момичета Kilbreda College в Мелбърн през 1999 г.

Снимкa: Shutterstock

Мистериозен подател прати по пощата използвани презервативи на 65 жени. Полицията в австралийския град Мелбърн разследва случая, предаде BBC.

Полицията установи, че всички получатели на странната кореспонденция са учили в частното католическо училище за момичета Kilbreda College в Мелбърн през 1999 г. Повечето от тях са получили по няколко писма, всяко от които съдържало използван презерватив. Освен това писмата съдържали ръкописни съобщения от непознато лице със сексуални предложения и заплахи.

Детектив Грант Луис каза, че следователите извършват анализ на ДНК и почерка, за да открият лицето, изпратило писмата. Полицията установила, че адресите на жените са взети от абитуриентски албум, съставен преди 24 години. На старите адреси на абитуриентите били изпратени много писма, които получили родителите на жените.

„Не знаем по какъв начин изпращачът е свързан с училището. Може да е бивш студент или служител… Или някой е намерил албума в кошчето и играе игра“, каза Луис.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.

Свързани новини