Отидете към основна версия

7 551 21

Изпълнителката Крисия блокира столичната улица "Лавеле"

  • крисия-
  • изпращане

По повод изпращането на младата певица

През уикенда еднопосочното движение в центъра на столицата беше блокирано.

Повод за това бе изпращането на изпълнителката Крисия от своите близки и приятели и дълга редица от високоскоростни мощни мотори. Lavele kitchen& bar бе домакин на събитието.

Сред ВИП гостите бяха един от най-близките и приближени на Слави Трифонов - Евгени Димитров - Маестрото на Ку ку бенд, звездата Кристо, който долетя специално от Лос Анджелис, популярният експерт по комуникации и тв продуцент - “ Дестинации” Атанас Лазаров, собственикът на Lavele kitchen&bar Исай Ангелов.

Крисия се появи на своето парти повече от бляскава и стилна. Дизайнът на тоалета си изцяло сътворила и нарисувала сама. За визията ѝ се бяха погрижили и професионалистите от няколко месеца в подготовка от македонския дизайнер Борче.

Талантливата Крисия се довери на неговия моден бранд Beyond, създаден през 2011 г. от дизайнера Борче Ристовски и стилиста Добромир Киряков. Двамата започват да създават първите си модели две години по-рано. По онова време Добромир е вече популярен стилист с работата си за едни от най-добрите модни списания в България, а талантливият млад дизайнер Борче точно е показал дипломната си колекция за завършването си в Художествената академия в София.

На изпращането на Крисия дойдоха лично от Варна и двете ѝ сестри - Тифани и Марина заедно с мама Енджи.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 25 гласа.

Свързани новини