Отидете към основна версия

11 803 18

Валерия тотално отсвири Евгени и го смени с кучета

  • валерия георгиева-
  • ергенът-
  • евгени генчев-
  • раздяла-
  • кучета

Малко след финала на "Ергенът" двойката вече не е заедно и не се следва в социалните мрежи

Телевизионната романтична приказка между Евгени Генчев и Валерия изглежда е стигнала до своя финал. Рошавият пианист избра дългокраката манекенка за своя любима, но до сватба така и не стигнаха. За това не само го предупреждаваше най-върлата му кандидатка, редакторката Елена, но и мама Светла. Властната и капризна жена не одобри Вал от пръв поглед, комай и от всеки следващ… Въпреки заявките, че двамата са заедно и кроят общо бъдеще, това не се случи.

Към днешна дата Евгени Генчев забрави за сватба и деца с кучелюбката, тя пък не се вясва в къщата му в Пловдив. Двамата дори не се следват вече и в социалните мрежи, видяха бдителни интернет потребители.

Но последните думи на Валерия Георгиева „избиха рибата“. Без да се притеснява за хорското мнение, след като с музиканта вече осребриха доволно известността си от шоуто „Ергенът“, тя призна кой следва и кой обича с цялото си сърце. Оказа се, че това наистина не е Евгени, но по-интересното е, че не е и човек.

„В социалните мрежи следвам само кучета. Бях си уредила среща с две кучета в Япония, в един парк. Със собствениците им, де. С мъже може да не си пиша, но с кучета - да. Следвам и вегани, но не си пиша с тях, само им крада рецептите“, заяви Валерия и остави всички със зейнала уста.

Попитана как си представя бъдещето, тя заяви, че иска да живее в голяма къща, заобиколена от нейните…кучета. В мечтата ѝ обаче Евгени напълно отсъства.

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 33 гласа.

Свързани новини