Отидете към основна версия

2 343 6

Шакира и Пике били в отворена връзка в продължение на 3 години

  • шакира-
  • жерар пике-
  • отворена връзка-
  • раздяла

Това твърди испанският журналист Хосе Антонио Авилес, станал известен с работата си като постоянен сътрудник на предаването "Viva la vida"

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Макар и вече да нямат отношения, връката на Шакира и Пике продължава да е една сред най-обсъжданите теми. След като бившата двойка сложи край на съвместния си живот заради изневярата на Жерар с Клара, испанският журналист Хосе Антонио Авилес, станал известен с работата си като постоянен сътрудник на предаването "Viva la vida", настоя, че певицата и футболистът са били в "отворена връзка" през последните три години, пише "Daily Mail".

По-късно по време на интервю, дадено за октомврийския брой на списание ELLE, тя разкри колко труден е бил животът ѝ, след като връзката ѝ с футболиста се е разпаднала, припомя dir.bg.

"Наистина е трудно да се говори за това, за първи път коментирам тази ситуация в интервю. Запазих мълчание и просто се опитах да преработя всичко. Трудно е да се говори за това, защото все още го преживявам, и защото съм в очите на обществеността, и защото раздялата ни не е като обикновените такива."

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.

Свързани новини