Отидете към основна версия

7 190 15

Любо Нейков е пред фалит

  • любо нейков-
  • продуцентска фирма-
  • фалит-
  • евтим милошев

Комедийният актьор признава, че нито една от родните телевизии не желае да работи с него

Продуцентската дейност на Любо Нейков е пред тотален крах. Комедийният актьор признава, че нито една от родните телевизии не желае да работи с него, пише вестник "Ретро".

Проекти имаме, въпросът е, че не знам по какви причини, но сега не ми вървят много нещата. Може би телевизиите нямат нужда от хумор и забава. Това, което предлагат в момента, са повторения на „Комиците“ и „Столичани в повече“. Други забавни неща не виждам. Ние работим, остава и телевизиите да имат желание за нашите проекти“, жалва се Нейков.

За последно той бе на екран през миналата година с предаването „Дъ Шоуто“, което удари дъното с нисък рейтинг и бързо бе свалено от ефира на Би Ти Ви. След последното фиаско ръководството на телевизията повече не искало да работи съвместно с Любо Нейков, макар преди години сътрудничеството им да бе фабрика за пари.

Откакто актьорът раздели продуцентския си бизнес с доскорошния си ортак Евтим Милошев, паричните потоци към него секнали и се чудел дали да не преустанови тази си дейност.

В същото време Милошев пък не спира да снима проект след проект и наесен ще щурмува паралелно ефирите на Нова тв и БНТ с нови сериали. Любо пък се завърна към театралната сцена след дългогодишна пауза и напоследък играе в няколко постановки, с които дори обикаля света на турнета.

Основните му доходи обаче идвали от инвестициите му в апетитни имоти в столицата, които е направил през годините. Всичките си апартаменти той отдавал под наем и печелил достатъчно добре, за да издържа жена си и дъщеря си и без тв кариерата му да е в подем.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.

Свързани новини