Отидете към основна версия

1 954 16

Първи рожден ден като кралица: Камила стана на 76

  • кралица камила-
  • рожден ден-
  • поздравления-
  • кралско семейство

Близки до съпругата на монарха споделиха почитта си в социалните мрежи, като водещи бяха Кейт Мидълтън и принц Уилям

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Кралица Камила отпразнува своя личен празник в кралското семейство. Вчера тя навърши 76 години, отбелязвайки първия си рожден ден след началото на управлението на крал Чарлз III и коронацията на 6 май.

Близки до съпругата на монарха споделиха почитта си в социалните мрежи, като водещи бяха Кейт Мидълтън и принц Уилям. Двойката отправи своите пожелания на общата си страница в Twitter и Instagram.

Въпреки това, когато Уестминстърското абатство обяви графика на камбанния си звън за 2022 г., стана ясно, че камбаните ще отбелязват само рождените дни на кралица Елизабет и Чарлз. След смъртта обаче на Кралицата списъкът отново се промени - по-рано тази година камбаните забиха за рождените дни на Уилям и Кейт. Предстои да забият и за Кралят на рождения му ден на 14 ноември, както и за Деня на встъпването му в длъжност на 8 септември, когато ще се отбележи първата годишнина от смъртта на кралица Елизабет.

Колкото до празника на Камила - тя ще прекара рождения си ден без грандиозни празненства. Заедно с Чарлз имат някои официални задължения през следващата седмица, но след това вероятно ще започнат лятната си ваканция, която ще ги отведе в имението Балморал в Шотландия, информира "People".

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.

Свързани новини