Отидете към основна версия

4 543 55

Емили Тротинетката ще се оперира за смяна на пола

  • емили йорданова-
  • емили тротинетката-
  • смяна на пола-
  • трансджендър

Емили Йорданова събра пари за операция

Емили Тротинетката вече официално се кани да сменя пола си. В близките месеци тя ще се подложи на операция, разкри в социалните мрежи, след като наскоро получи сумата, необходима за оперативната намеса.

„Преди 10 години заедно с покойната ми майка направихме хромозомен анализ, който доказа наличието на ХХ-хромозомите в моето тяло, което означава, че още оттогава знам, че съм биологична жена, а не трансжена“, обяви Тротинетката.

Блондинката от Плевен, прочула се със серия от скандали и провинения, която в момента живее в „любовна триада“ във Варна, не пропусна да опише цветисто и гениталиите си, пише България Днес.

„Аз съм се родила само с едно членче без тестиси, което членче днес е само 5 сантиметра и липсва ерекция и възбуда“, призна Емили. Тя уточни, че нямала „нито тестиси, нито яйчници, нито матка“, което пък опровергава думите ѝ, че се е родила биологично момиче с външни белези на момче. „Планувала съм обаче да направя операция, която ще преобрази членчето в женска вагина", обещава Тротинетката.

Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 20 гласа.

Свързани новини