Отидете към основна версия

10 930 21

Ергенът Евгени показа, че не се нуждае от Валерия, за да е щастлив (ВИДЕО)

  • евгени генчев-
  • валерия георгиева-
  • ергенът

Нито Валерия, нито Евгени не показват в социалните мрежи, че между тях има нещо след края на втория сезон на "Ергенът"

Мистерията около последния "Ерген" Евгени и избраницата му Валерия продължава да витае с пълна сила, въпреки че финала на шоуто отдавна е минал, а новият сезон вече чука на вратата.

Дали са заедно, дали са разделени, театър ли играят - това са въпросите, които най-често се задават за тях в социалните мрежи. И не без основание. В скорошно тв интервю Евгени отговори положително на въпрос заедно ли са с Валерия. Само че това по нищо не личи от поведението на двойката в социалните мрежи.

По думите на пианиста, той се наслаждава и вълнува от мъркане, но не на годеницата си Валерия, а на двигателя на друга красавица – "Мазерати". Новата си кола той паркира на брега на морето, а от багажника вади елегантно електронно пиано, на което да свири на фона на залеза.

"Красив залез, музика, море, бриз и мъркане на двигател. Въпросите какво му трябва на човека стават реторични…", пък пише под кадрите той.

Видеото е разпространено в социалните мрежи и на профилите на представителите на луксозната марка в България. Новата кола на Евгени е част от договора му с "Мазерати" и очевидно той я изплаща с подобни рекламни публикации в социалните мрежи. Някои приеха рекламното клипче като негласен коментар на отношенията на Евгени и с избраницата му от шоуто Валерия.

Сякаш му е далеч по-добре да чувства свободата си, отколкото да го играе влюбен до уши в любителката на кучета. Къде свършват договорните отношения между Евгени и Валерия и кога ще свалят окончателно картите, предстои да стане ясно съвсем скоро.

Междувременно новият ерген Алек Младенов бе изловен от папараци на плажа, но не на някой екзотичен остров, а на Арапя, което отново подсили слуховете, че всъщност е представян умишлено като преуспял предприемач. По време на почивката му компания му правеше Наум Шопов.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 16 гласа.

Свързани новини