Отидете към основна версия

10 778 12

Гала сияе по плажовете на Малдивите

  • гала-
  • малдивите

Видно е, че водещата е в топ форма за своите 56 години

Гала се е отдала на заслужена почивка на Малдивите. Оттам тя каза добро утро на последователите си в Инстаграм на местния език дивехи, който говорят близо 350 000 души. Той има статут на официален език на Малдивите, но е разпространен и на принадлежащите към Индия острови Лакшадвип. Езикът използва собствена писменост, наречена тана, която се чете от дясно наляво и се основава на арабско-персийското писмо.

На снимката, с която пожелава добро утро, Гала съвсем преднамерено е заголила корем в тениската на Стефан, за да покаже, че е в топ форма за своите 56 години.



Телевизионерката с най-дълъг стаж пред камера показа как храни рибите в океана, а после се гмурка сред екзотичните видове.

"За местните, вероятно е неразбираемо вълнението ми, ежедневно - само за двайсетина минути във водата - да виждам скат, октопод, всякакви големи и малки риби. Вероятно те така биха се радвали, ако в наша гора видят сърна, лисица или заек... между другото, видях и заек. Не във водата", уточнява водещата.

Заради пътуването до Малдивите Стефан не можа да присъства на рождения ден на майка си Петя Филева, но се отчете с мили думи. На празника не бе и внучката Никол, която е с баща си на райското място, пише Hotnews.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 17 гласа.

Свързани новини