Отидете към основна версия

6 474 27

Жена заздрави брака си, като позволи на мъжа си да прави секс с други жени

  • брак-
  • секс-
  • изневяра

"Това определено ни сближи. Страхотно е. Никога преди не сме се чувствали така във връзка", казва 31-годишната Зоуи

Британска двойка с четири деца твърди, че изневярата е заздравила връзката им и не им е донесла нищо друго освен ползи, пише Daily Mirror, цитиран от jenata.blitz.bg.

"Това определено ни сближи. Страхотно е. Никога преди не сме се чувствали така във връзка", казва 31-годишната Зоуи.

Тя и 36-годишният ѝ партньор Мат се договорили за "отворена" връзка почти веднага, след като започнали да излизат. Идеята първоначално предложил Мат, който в миналото многократно изневерявал на приятелките си.

Първоначално право да изневерява имала само Зоуи, но при условие, че ще споделя всички подробности с Мат. След няколко месеца тя му върнала жеста, предлагайки му и той да прави секс с други жени, но при същите условия.

"Първоначално той беше шокиран, че му предлагам нещо такова. Беше много нервен, когато за първи път отидохме заедно в секс клуба. Но сега имаме страхотни отношения и сме по-щастливи от всякога", казва британката.

И тя, и съпругът ѝ са категорични, че сега в семейството им цари особено доверие и близост, тъй като не крият нищо един от друг. Двамата ходят заедно на суинг партита, срещат се с други двойки и си търсят любовници в приложенията за запознанства.

Двойката обаче си има няколко задължителни условия при нови запознанства: симпатия от страна и на двамата партньори и използване на мерки за безопасност по време на секс.

"Когато за първи път започнахме да го правим, имахме правило да не целуваме други хора, тъй като ни се стори много по-интимно, но с времето това се промени и сега и двамата сме отворени да целуваме други хора.

Нашите основни правила са и двамата да намираме партньора на другия за привлекателен, да бъдем в безопасност и да използваме предпазни средства", уточнява Зоуи.

Съпрузите не крият, че от време на време има изблици на ревност, но винаги се опитват да си кажат всичко и да се изслушват, когато единият от двамата изпитва дискомфорт.

Въпреки взаимното удовлетворение от формата на връзката си, двойката често се сблъсква с негативни забележки по своя адрес. Мнозина обвиняват Мат и Зоуи за липсата на истинска любов.

На критиките двамата реагират спокойно. "Много сме щастливи, а и всички наши нови познати също са доволни от избора си и запознанството с нас. Никой не съди никого в тази общност и това преживяване ни направи истински приятели за цял живот", казва Зоуи.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 38 гласа.

Свързани новини