Отидете към основна версия

3 546 6

На 90 години Джоан Колинс не спира да тренира и да поддържа формата си

  • джоан колинс-
  • актриса-
  • здравословно хранене-
  • тренировка-
  • здравословен живот-
  • години-
  • възраст

Живата легенда на киното се кани да доживее поне до 100 години чрез здравословен начин на живот

Снимка: БГНЕС/ EPA

Кино легендата от златния век на киното в Холивуд Джоан Колинс разкри, че на 90 години поддържа добра форма и здраве, като тренира с физиотерапевт по половин час всеки ден, съобщи „Контактмюзик“.

Въпреки достолепната си възраст актрисата е все още много активна и е много заета в работата си, а високите си нива на енергия дължи на половинчасовите ежедневни тренировки с обучен специалист, пише БГНЕС.

Тя споделя пред списание My Weekly: "Тренирам с физиотерапевт, което горещо препоръчвам на по-възрастните мъже и жени, които искат да останат във форма. Половин час на ден е основното, което правя, и открих, че това ми дава енергия."

Джоан влива тази енергия в работата си - на 28 септември ще издаде 19-ата си книга.


По-рано Джоан разкри, че планира да живее поне до 100 години и смята, че навиците ѝ за хранене, грижа за кожата и упражненията ще ѝ помогнат да постигне тази цел.

Тя сподели пред Daily Express за поддържането на външния си вид: "Никакви ножове. Имала съм ботокс веднъж, преди години. Ненавиждах го. Аз съм актриса, трябва да имам изражение. На 50-годишна възраст се нуждаеш от половината от храната, която си ял на 25 години. На 75 г. пак наполовина по-малко. Ще доживея до 100 години и ви казвам: грижете се за кожата си. Никога не излизайте от къщи без грим. Не спазвайте диета, просто яжте по-малко. Никога не пийте вода от чешмата. Ако трябва да свалите няколко килограма, за да се поберете в нещо, яжте варени яйца и броколи в продължение на три дни. Ако трябва да похапнете нещо набързо, повече броколи. Упражнявайте се по малко. Ненавиждам го, но трябва."

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 11 гласа.

Свързани новини