Отидете към основна версия

7 142 31

Сузанита се готви за второ бебе

  • сузанита мурад-
  • певица-
  • дете-
  • бебе-
  • марк славов

Скандалната щерка на Орхан Мурад се събра с бащата на първото си дете и сега иска второ

Сузанита пусна същинска бомба в Инстаграм, докато отговаряше на въпроси на свои последователи. Младата певица, чиято кариера зацикли насред всички лични драми, заяви, че ще ражда второ. 19-годишната Сузанита Мурад вече има един син Матиас. Тя роди първото си дете през ноември миналата година. След това призна, че е минала през тежък и доста стресиращ период. Изпълнителката, която е по-скоро известна с личните си несгоди, отколкото с каквато и да било кариера, била връхлетяна от „следродилна депресия“, но нещата бързо се стабилизирали.

Сузанита успяла да се възстанови благодарение на собствената си воля, сила на мисълта и жажда за живот. Това тя сподели в друго стори в социалните мрежи. Макар синът ѝ да не е навършил още една година, дъщерята на Орхан Мурад вече мисли за второ дете. Това тя сподели с последователите си в мрежата, а те я попитаха кой ще е таткото. Изненадващо призна, че се е събрала с таткото на сина си Марк Славов.

В чест на подновените си отношения тя и рекордьорът по хвърляне на копие за България искали ново попълнение в семейството си.

Връзката на Сузанита и татуираният спортист е като латино сериал. Двамата на няколко пъти се събираха и разделяха. При последната им раздяла, която се случи в началото на годината, Сузанита изтри всичките общи снимки с Марк и заяви, че връщане назад няма. След това тръгна слухът, че тя се е пуснала в сайт за възрастни, за да свърже двата края и да отглежда сина си. Сега обаче Сузанита Мурад хвърли бомбата, че двамата с Марк не само се са събрали, ами и „ще работят за второ, че и трето“.

„Простих и на баща си. Не искам да се разболявам, като пазя лоши чувства“, шашна феновете си и с това признание щерката на баладичния изпълнител.

Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 25 гласа.

Свързани новини