Отидете към основна версия

1 428 7

Юлиан Вергов играе Пригожин: Винаги е хубаво трагедиите да се представят с малко насмешка (ВИДЕО)

  • юлиан вергов-
  • пригожин-
  • роля-
  • трагедия-
  • насмешка

Актьорът дълго време странеше от телевизионните изяви заради съдебната битка с Диана Димитрова и обвиненията в насилие

Снимка: БГНЕС

Актьорът Юлиан Вергов, който през последните няколко месеца категорично стоеше настрани от всевъзможни интервюта и телевизионни изяви, след като колежката му Диана Димитрова го обвини в побой на снимачната площадка, се завърна в публичното пространство. Актьорът даде интервю за предаването На кафе" по NOVA телевизия, в което заяви, че гледа на трудните ситуации в живота с насмешка.

"Аз гледам на нещата винаги с усмивка и насмешка, въпреки че не всички ме разбират", каза Вергов, който участва в любопитна роля на сцената на "Народния театър", и допълни, че не обича да си губи времето с безсмислени спорове в социалните мрежи.

"Най-често чета новини в интернет. Не изразявам позициите си там, а в разговори с хора. Интернет пространството се превърна в една огромна по мащаб клоака, в която всеки изразява мнения. Без значение дали е фалшиво или не."

Вергов коментира и последната си роля в театъра в новия спектакъл "Хага", който показва войната в Украйна от различни гледни точки. Той ще влезе в ролята на загиналия шеф на групировката "Вагнер" Евгений Пригожин.

"Винаги е хубаво трагедиите да се представят с малко насмешка - казва актьорът. - Постановката е съвсем различна, защото е с реални герои. Кой какво играе досега беше голяма тайна в Народния театър. Аз ще играя Пригожин, който загина по време на нашите репетиции и трябваше да променим някои неща. Ако се окаже, че е жив, отново ще трябва да сменяме", сподели още Вергов.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.

Свързани новини