Отидете към основна версия

8 911 19

Андреа пусна видео, на което плаче и говори несвързано

  • андреа-
  • певица-
  • поп фолк-
  • срината психика-
  • плаче-
  • реве

Фенове на певицата се страхуват, че психиката ѝ се е сринала

Какво се случва с фолк певицата Андреа и колко е стабилно психическото ѝ състояние? Това се питат вече все по-често последователите ѝ в социалните мрежи.

През последната седмица тя пусна странно видео, на което говори на английски език, на моменти доста несвързано, и не спира да плаче. Заради притесненията, които предизвика изявата ѝ обаче, видеото изведнъж изчезна от профила на Андреа, явно изтрито от изпълнителката.

Не е ясна причината за състоянието ѝ, но Андреа отбелязва, че прави това обръщение към един определен човек и именно затова говори на чужд език. Изпълнителката така и не споделя никакви подробности относно повода за видео. Но предвид състоянието ѝ, можем да предположим, че не е имала никак приятни изживявания напоследък. Вероятно става дума за близък за нея човек, напуснал живота ѝ, пише Шоу Блиц.

Едно от сторитата на певицата пък бе за кмета на село Калояново, област Пловдив и разпорежданията ѝ, по думите на Андреа, умишлено да се тровят кучета и котки.

Както е известно, Андреа преживя изключително тежко раздялата си с боксьора Кубрат Пулев след дългогодишната им връзка. Очевидно сега изживява и друга раздяла, макар все още да не става ясно с кого. Възможно е скоро тя сама да разкрие какво я е разстроило толкова много.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 13 гласа.

Свързани новини